Pescetar Menu
Skal vælges af hele bordet - serveres delevenligt
375 pr. person
1. Servering
-
Pan tostado con tomate, ajo y aceite de olivaRistet brød med tomat, hvidløg og olivenolie
-
Tiradito De AtunLynstegt tun med salsa verde, tigers mælk og rød chili
-
Broccolini con maizeBroccolini med majs puree, sprøde majs og manchego
-
BoqueronesSyltede ansjoser fra Biscaya med persille og hvidløg
-
Pimientos PadrónSmå grønne peberfrugter fra Spanien med citron
2. Servering
-
PulpoBlæksprutte i skiver m. tomat, oliven, løg, selleri og perseille
-
Cevicheceviche m. leche de tigre, grøn chili, grapefrugt og koriander
-
AlmejasDankse hjertemuslinger med sobrassada, hvidvin and persille.
-
Gambas al ajilloPillede vilde Argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
3. Servering
-
Bacalao a la provenzalStegt torsk med tomat, oliven og løg
-
Patatas BravasStegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
-
Ensalada MixtaSpidskål, gulerødder og sesam
4. Servering
-
FlanLime, passionsfrugt og kaffe crumble
Tapas menu
Skal vælges af hele bordet - serveres delevenligt
375 pr. person
1. Servering
-
PAN TOSTADO CON TOMATE, AJO Y ACEITE DE OLIVARistet brød med tomat, hvidløg og olivenolie
-
CHORIZO CHISTORRAChorizo lavet på Duroc gris fra Rioja
-
JAMÓN MANGALICASkinke fra den ungarske uldgris Mangalica. Fremstillet og modnet ca. 28 mdr. i Spanien
-
BOQUERONESSyltede ansjoser fra Biscaya med persille og hvidløg
-
PIMIENTOS PADRÓNSmå grønne peberfrugter fra Spanien med citron
2. Servering
-
PULPOBlæksprutte i skiver m. tomat, oliven, løg, selleri og persille
-
CEVICHEm. leche de tigre, grøn chili, grapefrugt og koriander
-
ALMEJASDanske hjertemuslinger med sobrassada, hvidvin and persille.
-
GAMBAS AL AJILLOPillede vilde Argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
3. Servering
-
SECRETODen spanske Duroc gris med Salsa Verde
-
CHULETAS DE CORDEROLammekoteletter med chimichurri
-
PATATAS BRAVASStegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
4. Servering
-
FLAN M. VANILJELime, passionsfrugt og kaffe crumble
Selskabsmenu
Skal vælges af hele bordet - serveres delevenligt
455,- pr. person
1.Servering:
-
PAN Y ACEITE DE OLIVABrød og olivenolie
-
PIMIENTOS PADRÓNSmå grønne peberfrugter fra Spanien med citron
-
CHORIZO CHISTORRAChorizo lavet på Duroc gris fra Rioja
-
JAMÓN MANGALICASkinke fra den ungarske uldgris Mangalica. Fremstillet og modnet ca. 28 mdr. i spanien
2.servering:
-
GAMBAS AL AJILLOPillede vilde Argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
-
CEVICHECeviche m. leche de tigre, grøn chili, grapefrugt og koriander
-
PULPOBlæksprutte i skiver m. tomat, oliven, løg, selleri og persille
3.servering:
-
CHULETÓN (275 GR)Rib-eye Kornfodret fra Uruguay med Chimichurri
-
PATATAS BRAVASStegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
-
ENSALADA MIXTABlandet grøn salat, med ærter, tomat, piment og Chardonnay vinaigrette
Dessert
-
FLAN M. VANILJELime, passionsfrugt og kaffe crumble