Pescetarmenu
Vores selskabsmenuer består af 4 snacks og derefter 5 retter, som bliver serveret af 3 omgange. Første servering er snacks der bliver serveret delevenligt ved bordet de sidste 2 serveringer / 5 retter bliver serveret individuelt til hver gæst.
400 pr. person
Der er mulighed for tilkøb af dessert eller ost
-
Manchego tærte med tomater og basilikum (G+L)
-
Kroketter på klipfisk og kartoffel med safran aioli (L)
-
Friteret blæksprutte med paprika aioli og pico de gallo(G+L)
-
Pimientos padron med havsalt og citron
-
-
Marineret rødbede med friskost, sennepsfrø, solbær, og hasselnødder (L+N)
-
Lynstegt tun med romesco, syltet piment, mandler og olivenjuice (N)
-
Kulmule bagt med oliven, hertil fennikel og tomat- sherrysauce (L)
-
-
Stegt kæmpe reje med estragon, g røn chili - hvidløgssmør (L)
-
Stegt havtaske med muslinger, zucchini og blomkål i cremet muslingebouillon (L)
Dessert og Ost
-
To slags ost med sød kompot (L)75
-
Crema catalana sæsonens smag (L)75
-
Citrontærte med marengs (G+L)75