Bocadomenu
Vores selskabsmenuer består af 4 snacks og derefter 5 retter, som bliver serveret af 3 omgange. Første servering er snacks der bliver serveret delevenligt ved bordet de sidste 2 serveringer / 5 retter bliver serveret individuelt til hver gæst.
400 pr. person
Der er mulighed for tilkøb af dessert eller ost
-
Mangalica skinke, lufttørret min. 28 mdr.
-
Kroketter på klipfisk og kartoffel med safran aioli (L)
-
Tærte med karamelliseret løg, creme fraiche og boquerones (G+L)
-
Pimientos padron med havsalt og citron
-
-
Marineret rødbede med friskost, sennepsfrø, solbær, og hasselnødder (L+N)
-
Kulmule bagt med oliven, hertil fennikel og tomat- sherrysauce (L)
-
Oksetatar med tomat, røget paprika mayo, manchego og puffet gris (L)
-
-
Farseret vagtel piri piri med selleri, svampe og sherrysauce (G+L)
-
Kalvemørbrad med cremet pebersauce, friteret kartoffel og salat med grov senneps vinaigrette (L)
Dessert og Ost
-
To slags ost med sød kompot (L)75
-
Chokolademousse med brombær og pistacie (L+N)75
-
Citrontærte med marengs (G+L)75
Pescetarmenu
Vores selskabsmenuer består af 4 snacks og derefter 5 retter, som bliver serveret af 3 omgange. Første servering er snacks der bliver serveret delevenligt ved bordet de sidste 2 serveringer / 5 retter bliver serveret individuelt til hver gæst.
400 pr. person
Der er mulighed for tilkøb af dessert eller ost
-
Manchego tærte med tomater og basilikum (G+L)
-
Kroketter på klipfisk og kartoffel med safran aioli (L)
-
Friteret blæksprutte med paprika aioli og pico de gallo(G+L)
-
Pimientos padron med havsalt og citron
-
-
Marineret rødbede med friskost, sennepsfrø, solbær, og hasselnødder (L+N)
-
Lynstegt tun med romesco, syltet piment, mandler og olivenjuice (N)
-
Kulmule bagt med oliven, hertil fennikel og tomat- sherrysauce (L)
-
-
Stegt kæmpe reje med estragon, g røn chili - hvidløgssmør (L)
-
Stegt havtaske med muslinger, zucchini og blomkål i cremet muslingebouillon (L)
Dessert og Ost
-
To slags ost med sød kompot (L)75
-
Crema catalana sæsonens smag (L)75
-
Citrontærte med marengs (G+L)75
Vegetarmenu
Vores selskabsmenuer består af 4 snacks og derefter 5 retter, som bliver serveret af 3 omgange. Første servering er snacks der bliver serveret delevenligt ved bordet de sidste 2 serveringer / 5 retter bliver serveret individuelt til hver gæst.
400 pr. person
Der er mulighed for tilkøb af dessert eller ost
-
Manchego tærte med tomater og basilikum (G+L)
-
Zucchini salat med pistacie, citron og persille
-
Bikini toast med mozzarella, trøffel og svampe (G+L)
-
Pimientos padron med havsalt og citron
-
-
Spidskål a la plancha med røget vesterhavsost, mandler og piment d´espelette (L+N)
-
Broccolini med romesco, syltet piment, mandler og olivenjuice (N)
-
Marineret rødbede med friskost, solbær, og hasselnødder (L+N)
-
-
Paella med blomkål, fennikel og safran aioli
-
Saltbagt persillerod med svampe, fløde, guindillas og vagtelæg (L)
Dessert og Ost
-
To slags ost med sød kompot (L)75
-
Crema catalana sæsonens smag (L)75
-
Citrontærte med marengs (G+L)75
Drikkepakker
”Número uno”
195,- pr. person
-
Vinmenu 3 glas - husets valg
-
Mineralvandmed og uden brus
-
Tilkøb af velkomstdrink100 ,- pr. person
”Número dos”
350,- pr. person
-
Vinmenu - husets valgserveres ad libitum under middagen
-
Mineralvandmed og uden brus
-
Tilkøb af velkomstdrink100 ,- pr. person
”Número tres”
650,- pr. person
-
Velkomstdrink
-
Vinmenu – mellemklasse niveauserveres ad libitum under middagen
-
Mineralvandmed og uden brus
-
After dinner drink