Vegetarmenu
Vores selskabsmenuer består af 4 snacks og derefter 5 retter, som bliver serveret af 3 omgange. Første servering er snacks der bliver serveret delevenligt ved bordet de sidste 2 serveringer / 5 retter bliver serveret individuelt til hver gæst.
400 pr. person
Der er mulighed for tilkøb af dessert eller ost
-
Manchego tærte med tomater og basilikum (G+L)
-
Zucchini salat med pistacie, citron og persille
-
Bikini toast med mozzarella, trøffel og svampe (G+L)
-
Pimientos padron med havsalt og citron
-
-
Spidskål a la plancha med røget vesterhavsost, mandler og piment d´espelette (L+N)
-
Broccolini med romesco, syltet piment, mandler og olivenjuice (N)
-
Marineret rødbede med friskost, solbær, og hasselnødder (L+N)
-
-
Paella med blomkål, fennikel og safran aioli
-
Saltbagt persillerod med svampe, fløde, guindillas og vagtelæg (L)
Dessert og Ost
-
To slags ost med sød kompot (L)75
-
Crema catalana sæsonens smag (L)75
-
Citrontærte med marengs (G+L)75