A la carte
Ost
kan også bestilles som tapas
-
QUESO ASADO85Bagt dansk Camenbert m. rosmarin, timian og honning Severes med crouton
-
MONTE ENEBRO35Gedeost med tomatmarmelade
-
VALDEÓN35Komælks blåskimmel med figenkompot
-
MANCHEGO EXTRA35Fåremælk lagret min. 9 mdr. med kvæde
-
MAHÓN35Komælk med kvæde
-
SURTIDO CUATRO QUESOS120Alle 4 oste
Skinke
-
JAMÓN MANGALICAlille 75,-/stor 135,-Skinke fra den ungarske uldgris mangalica. Modnet ca. 28 mdr. i spanien
-
IBERICO BELLOTA 5 JOTASlille 200,-/stor 395,-100% iberisk skinke modnet min. 36 mdr.
Friteret
-
PATATAS BRAVAS40Stegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
-
PIMIENTOS PADRÓN50Små grønne peberfrugter fra spanien (friteret) med citron
-
CALAMARES FRITOS75Sprødestegte Loligo blæksprutter med estragonmayo og citron
-
PESCADITO FRITO45Friteret små fisk med citron og aioli
-
CROQUETAS DE BACALAOpr. stk. 25Kroketter med klipfisk, kartoffel og koriander
-
CROQUETAS DE JAMÓNpr. stk. 25Kroketter med lufttørret skinke, ost og bechamel.
Kolde Køkken
-
TATAR DE ATUN85Tun tartar med avocado creme, spicy tomat coulis, tostada og koriander
-
BOQUERONES55Syltede ansjoser fra biscaya med persille og hvidløg
-
ANCHOAS45Håndfileterede ansjoser fra Biscayabugten modnet i salt og olivenolie
-
ZANAHORIAS ALIÑADAS50Marineret gulerod m. salsa romesco
-
ENSALADA MIXTA45Blandet grøn salat m grønne asparges, ærter, tomat, piment og Chardonnay vinaigrette
-
CEVICHE DE HIPOGLOSA75Helleflynder ceviche m. leche di tigre, grøn chili, grape frugt og koriander
-
PULPO85Blæksprutte med tomat, syltede rødløg, oliven, løg, selleri og persille
-
TOMATE55Tomater med skalotteløg og basilikum
-
TARTAR DE BUEY75Oksetatar med røget paprikamayo, manchego og kartoffelchips
Brød
-
Pan y aceite de oliva10Brød og olivenolie
-
Pan tostado con aceite de oliva20Ristet brød og olivenolie
-
Pan tostado con tomate, ajo y aceite de oliva35Ristet brød med tomat, hvidløg og olivenolie
Planchaen det varme
-
GAMBAS AL AJILLO1255 stk. pillede vilde Argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
-
CALAMARES65Loligo blæksprutte med persille, hvidløg og citron
-
VIEIRA CON REPOLLO95Stegte kammuslinger m. spidskål, løg, chili og hvidløg
-
ESPÁRRAGOS BLANCOS95Stegte hvide asparges m. citron emulsion, paprika, sprød skinke, og urter
-
POLENTA CON TOMAQUET75Stegt Polenta med tomater, gedeost, og basilikum
-
CHORIZO CHISTORRA50Chorizo lavet på Duroc gris fra Rioja
-
ALBÓNDIGAS60Krydrede kødboller på gris, okse og chorizo i spicy tomatsauce
-
CHULETAS DE CORDERO115Lammekoteletter med chimichurri, spidskål, ærter, og skalotteløg
-
PLUMA IBÉRICO115Et dejligt stykke kød fra den spanske Ibérico gris, med brombær (125gr)
-
MINI HAMBURGUESA DE CERDO IBÉRICO50Slider med skiver af Ibérico gris, røget chili mayo, drueagurk og salat
-
CHULETÓN135Kornfodret rib-eye fra Uruguay med Chimichurri (150gr)
Store deleretter
-
HUESO EN CHULETÓN9951 kg. Rib-eye on bone, 12 til 15 år gammel galiciske kvæg fra kødgrossisten “Txogitxu”– serveret med patatas bravas og salat på ærter, tomater og peberfrugter i Chardonnay vinaigrette
-
POLLITO ASADOHalv eller hel kylling fra vores rotisserie - marineret med piri piri chili, hvidløg, paprika og citron – serveret med patatas bravas og salat på grønne bønner, tomater og peberfrugter i chardonnay vinaigrette
-
150,- / 300,-Halv kylling / hel kylling
-
225,- / 400,-Halv kylling / hel kylling m. garniture
Paella
Vores paella er lavet på spanske Bomba paella ris og en bouillon tilpasset tilbehøret. Dvs. den er kogt på skaldyr, kød eller grøntsags bouillon. Vi har fokus på socarrat som er den ”brændte” sprøde bund.
-
DE CALAMARES Y GAMBAS235Med blæksprutte og rejer
-
DE CALABAZA, ESPARRAGOS Y TOMATE185Med squash, grønne asparges, og tomater
Dessert
-
Profiteroles
-
Hvid chokolade med rabarber kompotpr. stk. 25
-
Citroncremé med salt karamelpr. stk. 25
-
Helado
pr. stk. 25 -
Vaniljeis V•Lpr. kugle 25
-
citron sorbet VGpr. kugle 25