• Menukort
  • Drinks og Vin
  • Selskaber
  • Gavekort
  • Galleri K
Kristen Bernikows Gade 9, 1105 København K
  • DA
  • /

  • EN
Booking

A la carte

Ost

kan også bestilles som tapas

Se menuen som PDF
  • QUESO ASADO
    85
    Bagt dansk Camenbert m. rosmarin, timian og honning Severes med crouton
  • MONTE ENEBRO
    35
    Gedeost med tomatmarmelade
  • VALDEÓN
    35
    Komælks blåskimmel med figenkompot
  • MANCHEGO EXTRA
    35
    Fåremælk lagret min. 9 mdr. med kvæde
  • MAHÓN
    35
    Komælk med kvæde
  • SURTIDO CUATRO QUESOS
    120
    Alle 4 oste

Skinke

  • JAMÓN MANGALICA
    lille 75,-/stor 135,-
    Skinke fra den ungarske uldgris mangalica. Modnet ca. 28 mdr. i spanien
  • IBERICO BELLOTA 5 JOTAS
    lille 200,-/stor 395,-
    100% iberisk skinke modnet min. 36 mdr.

Friteret

  • PATATAS BRAVAS
    40
    Stegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
  • PIMIENTOS PADRÓN
    50
    Små grønne peberfrugter fra spanien (friteret) med citron
  • CALAMARES FRITOS
    75
    Sprødestegte Loligo blæksprutter med estragonmayo og citron
  • PESCADITO FRITO
    45
    Friteret små fisk med citron og aioli
  • CROQUETAS DE BACALAO
    pr. stk. 25
    Kroketter med klipfisk, kartoffel og koriander
  • CROQUETAS DE JAMÓN
    pr. stk. 25
    Kroketter med lufttørret skinke, ost og bechamel.

Kolde Køkken

  • TATAR DE ATUN
    85
    Tun tartar med avocado creme, spicy tomat coulis, tostada og koriander
  • BOQUERONES
    55
    Syltede ansjoser fra biscaya med persille og hvidløg
  • ANCHOAS
    45
    Håndfileterede ansjoser fra Biscayabugten modnet i salt og olivenolie
  • ZANAHORIAS ALIÑADAS
    50
    Marineret gulerod m. salsa romesco
  • ENSALADA MIXTA
    45
    Blandet grøn salat m grønne asparges, ærter, tomat, piment og Chardonnay vinaigrette
  • CEVICHE DE HIPOGLOSA
    75
    Helleflynder ceviche m. leche di tigre, grøn chili, grape frugt og koriander
  • PULPO
    85
    Blæksprutte med tomat, syltede rødløg, oliven, løg, selleri og persille
  • TOMATE
    55
    Tomater med skalotteløg og basilikum
  • TARTAR DE BUEY
    75
    Oksetatar med røget paprikamayo, manchego og kartoffelchips

Brød

  • Pan y aceite de oliva
    10
    Brød og olivenolie
  • Pan tostado con aceite de oliva
    20
    Ristet brød og olivenolie
  • Pan tostado con tomate, ajo y aceite de oliva
    35
    Ristet brød med tomat, hvidløg og olivenolie

Planchaen det varme

  • GAMBAS AL AJILLO
    125
    5 stk. pillede vilde Argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
  • CALAMARES
    65
    Loligo blæksprutte med persille, hvidløg og citron
  • VIEIRA CON REPOLLO
    95
    Stegte kammuslinger m. spidskål, løg, chili og hvidløg
  • ESPÁRRAGOS BLANCOS
    95
    Stegte hvide asparges m. citron emulsion, paprika, sprød skinke, og urter
  • POLENTA CON TOMAQUET
    75
    Stegt Polenta med tomater, gedeost, og basilikum
  • CHORIZO CHISTORRA
    50
    Chorizo lavet på Duroc gris fra Rioja
  • ALBÓNDIGAS
    60
    Krydrede kødboller på gris, okse og chorizo i spicy tomatsauce
  • CHULETAS DE CORDERO
    115
    Lammekoteletter med chimichurri, spidskål, ærter, og skalotteløg
  • PLUMA IBÉRICO
    115
    Et dejligt stykke kød fra den spanske Ibérico gris, med brombær (125gr)
  • MINI HAMBURGUESA DE CERDO IBÉRICO
    50
    Slider med skiver af Ibérico gris, røget chili mayo, drueagurk og salat
  • CHULETÓN
    135
    Kornfodret rib-eye fra Uruguay med Chimichurri (150gr)

Store deleretter

  • HUESO EN CHULETÓN
    995
    1 kg. Rib-eye on bone, 12 til 15 år gammel galiciske kvæg fra kødgrossisten “Txogitxu”– serveret med patatas bravas og salat på ærter, tomater og peberfrugter i Chardonnay vinaigrette
  • POLLITO ASADO
    Halv eller hel kylling fra vores rotisserie - marineret med piri piri chili, hvidløg, paprika og citron – serveret med patatas bravas og salat på grønne bønner, tomater og peberfrugter i chardonnay vinaigrette
  • 150,- / 300,-
    Halv kylling / hel kylling
  • 225,- / 400,-
    Halv kylling / hel kylling m. garniture

Paella

Vores paella er lavet på spanske Bomba paella ris og en bouillon tilpasset tilbehøret. Dvs. den er kogt på skaldyr, kød eller grøntsags bouillon. Vi har fokus på socarrat som er den ”brændte” sprøde bund.

  • DE CALAMARES Y GAMBAS
    235
    Med blæksprutte og rejer
  • DE CALABAZA, ESPARRAGOS Y TOMATE
    185
    Med squash, grønne asparges, og tomater

Dessert

  • Profiteroles
  • Hvid chokolade med rabarber kompot
    pr. stk. 25
  • Citroncremé med salt karamel
    pr. stk. 25
  • Helado
    pr. stk. 25
  • Vaniljeis V•L
    pr. kugle 25
  • citron sorbet VG
    pr. kugle 25
  • Kristen Bernikows Gade 9
    1105 København K
  • +45 70702428
  • info@bocado.dk

  • Mandag
    11:30 - 24:00
  • Tirsdag
    11:30 - 24:00
  • Onsdag
    11:30 - 24:00
  • Torsdag
    11:30 - 01:00
  • Fredag
    11:30 - 03:00
  • Lørdag
    11:30 - 03:00
  • Søndag
    12:00 - 24:00

Reservation does not guarantee access on its own. In our door policy, we emphasize criteria such as: Positive attitude, presentable appearance, regular guest loyalty, clothing (casual but smart) and prior history.

Sovino Brands Logo
Bistro Central Boathouse Café Victor Esmée L'Alsace Le Jardin Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat