A la carte
Kold tapas
-
Ensalada Mixta50Spidskål, gulerødder og sesam
-
Broccolini con maize60Broccolini med majs puree, Manchego, og sprøde majs
-
Tiradito De Atun85Lynstegt tun med salsa verde, tigers mælk og rød chili
-
Boquerones60Syltede ansjoser fra Biscaya med persille og hvidløg
-
Anchoas50Håndfileterede ansjoser fra Biscayabugten modnet i salt og olivenolie
-
Ceviche85Ceviche m. leche di tigre, grøn chili, grape frugt og koriander
-
Pulpo95Blæksprutte med tomat, syltede rødløg, oliven, løg, selleri og persille
-
Tartar de buey85Oksetatar med æggeblomme, trøffel vinaigrette, manchego og kartoffelchips
Jamón & ost
-
Picada145Et udvalg af Iberiske charcuteri og ost
-
Jamón MangalicaLille 85,- / Stor 145,-Skinke fra den ungarske uldgris mangalica. Modnet ca. 28 mdr. i Spanien
-
Iberico Bellota 5 JotasLille 150,- / Stor 275,-100% iberisk skinke modnet min. 36 mdr.
-
Cecina85Salted og tørret okse yderlår
-
Iberico Chorizo50Picant, tørret chorizo lavet af iberico grise
-
Surtido cuatro quesos135Alle 4 oste
-
Monte Enebro45Gedeost med tomatmarmelade
-
Valdeón45Komælks blåskimmel med figenkompot
-
Manchego extra45Fåremælk lagret min. 9 mdr. med kvæde
-
Mahón45Komælk med kvæde
Friteret tapas
-
Patatas Bravas50Stegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
-
Pimientos Padrón60Små grønne peberfrugter fra spanien (friteret) med citron
-
Calamares fritos85Sprødestegte loligo blæksprutter med estragonmayo og citron
-
Pescadito frito55Friteret små fisk med citron og aioli
-
Croquetas de bacalaoPr. stk. 30Kroketter med klipfisk, kartoffel og koriander
-
Croquetas de jamónPr. stk. 30Kroketter med lufttørret skinke, ost og bechamel
-
Berenjena fritos50Friteret Aubergine med yogurt og mandler
Varm tapas
-
Hongos ala plancha60Stegte svampe med soja-lime dressing og sesam
-
Gambas al ajillo130Pillede vilde argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
-
Calamares85Loligo blæksprutte med persille, hvidløg og citron
-
Almejas95Danske hjertemuslinger med sobrassada, hvidvin og persille
-
Bacalao a la provenzal125Stegt torsk med tomat, oliven og løg
-
Chorizo chistorra65Chorizo lavet på Duroc gris fra Rioja
-
Albóndigas65Krydrede kødboller på gris, okse og chorizo i spicy tomatsauce
-
Pulpo125Blæksprutte med kartofler, tomater og sorte oliven
-
Chuletas de cordero135Lammekoteletter med chimichurri, spidskål, gulerødder og gulerod salat
-
Iberico Abanico120Et dejligt stykke kød fra den spanske Iberico gris med Salsa Verde
-
Pequeña costilla115Glaseret tværreb med gulerods puree og chimichurri
-
Mini hamburguesa de cerdo ibérico60Slider med skiver af Iberico gris, røget chili mayo, drueagurk og salat
Brød
-
Pan y aceite de oliva10Brød og olivenolie
-
Pan tostado con aceite de oliva20Ristet brød og olivenolie
-
Pan tostado con tomate, ajo y aceite de oliva35Ristet brød med tomat, hvidløg og olivenolie
Store deleretter
-
Hueso en chuletón9951 kg. Rib-eye on bone, 12 til 15 år gammel galiciske kvæg fra kødgrossisten “Txogitxu”– serveret med patatas bravas og salat med spidskål, gulerødder og sesam
-
Chuletón270Kornfodret rib-eye fra Uruguay med Chimichurri (275gr)
Paella Bocado
Vores paella er lavet på spanske Bomba paella ris. Vi har fokus på socarrat som er den ”brændte” sprøde bund.
-
De Negra150Med blæksprutte og rejer
Dessert
-
Helado
-
Vaniljeis V•LPr. kugle 35
-
Lime & Mynte sorbet VGPr. kugle 35
-
Crema Catalan V•L85Bocado’s Spin på den klassiske Catalonsk dessert
-
Flan75Vanilje, lime, passionsfrugt sirup og kaffe crumble