• Menukort
  • Drinks og Vin
  • Selskaber
  • Job
  • Gavekort
  • Galleri K
Kristen Bernikows Gade 9, 1105 København K
  • DA
  • /

  • EN
Booking

A la carte

Kold tapas

Se menuen som PDF
  • Ensalada Mixta
    50
    Spidskål, gulerødder og sesam
  • Broccolini con maize
    60
    Broccolini med majs puree, Manchego, og sprøde majs
  • Tiradito De Atun
    85
    Lynstegt tun med salsa verde, tigers mælk og rød chili
  • Boquerones
    60
    Syltede ansjoser fra Biscaya med persille og hvidløg
  • Anchoas
    50
    Håndfileterede ansjoser fra Biscayabugten modnet i salt og olivenolie
  • Ceviche
    85
    Ceviche m. leche di tigre, grøn chili, grape frugt og koriander
  • Pulpo
    95
    Blæksprutte med tomat, syltede rødløg, oliven, løg, selleri og persille
  • Tartar de buey
    85
    Oksetatar med æggeblomme, trøffel vinaigrette, manchego og kartoffelchips

Jamón & ost

  • Picada
    145
    Et udvalg af Iberiske charcuteri og ost
  • Jamón Mangalica
    Lille 85,- / Stor 145,-
    Skinke fra den ungarske uldgris mangalica. Modnet ca. 28 mdr. i Spanien
  • Iberico Bellota 5 Jotas
    Lille 150,- / Stor 275,-
    100% iberisk skinke modnet min. 36 mdr.
  • Cecina
    85
    Salted og tørret okse yderlår
  • Iberico Chorizo
    50
    Picant, tørret chorizo lavet af iberico grise
  • Surtido cuatro quesos
    135
    Alle 4 oste
  • Monte Enebro
    45
    Gedeost med tomatmarmelade
  • Valdeón
    45
    Komælks blåskimmel med figenkompot
  • Manchego extra
    45
    Fåremælk lagret min. 9 mdr. med kvæde
  • Mahón
    45
    Komælk med kvæde

Friteret tapas

  • Patatas Bravas
    50
    Stegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
  • Pimientos Padrón
    60
    Små grønne peberfrugter fra spanien (friteret) med citron
  • Calamares fritos
    85
    Sprødestegte loligo blæksprutter med estragonmayo og citron
  • Pescadito frito
    55
    Friteret små fisk med citron og aioli
  • Croquetas de bacalao
    Pr. stk. 30
    Kroketter med klipfisk, kartoffel og koriander
  • Croquetas de jamón
    Pr. stk. 30
    Kroketter med lufttørret skinke, ost og bechamel
  • Berenjena fritos
    50
    Friteret Aubergine med yogurt og mandler

Varm tapas

  • Hongos ala plancha
    60
    Stegte svampe med soja-lime dressing og sesam
  • Gambas al ajillo
    130
    Pillede vilde argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
  • Calamares
    85
    Loligo blæksprutte med persille, hvidløg og citron
  • Almejas
    95
    Danske hjertemuslinger med sobrassada, hvidvin og persille
  • Bacalao a la provenzal
    125
    Stegt torsk med tomat, oliven og løg
  • Chorizo chistorra
    65
    Chorizo lavet på Duroc gris fra Rioja
  • Albóndigas
    65
    Krydrede kødboller på gris, okse og chorizo i spicy tomatsauce
  • Pulpo
    125
    Blæksprutte med kartofler, tomater og sorte oliven
  • Chuletas de cordero
    135
    Lammekoteletter med chimichurri, spidskål, gulerødder og gulerod salat
  • Iberico Abanico
    120
    Et dejligt stykke kød fra den spanske Iberico gris med Salsa Verde
  • Pequeña costilla
    115
    Glaseret tværreb med gulerods puree og chimichurri
  • Mini hamburguesa de cerdo ibérico
    60
    Slider med skiver af Iberico gris, røget chili mayo, drueagurk og salat

Brød

  • Pan y aceite de oliva
    10
    Brød og olivenolie
  • Pan tostado con aceite de oliva
    20
    Ristet brød og olivenolie
  • Pan tostado con tomate, ajo y aceite de oliva
    35
    Ristet brød med tomat, hvidløg og olivenolie

Store deleretter

  • Hueso en chuletón
    995
    1 kg. Rib-eye on bone, 12 til 15 år gammel galiciske kvæg fra kødgrossisten “Txogitxu”– serveret med patatas bravas og salat med spidskål, gulerødder og sesam
  • Chuletón
    270
    Kornfodret rib-eye fra Uruguay med Chimichurri (275gr)

Paella Bocado

Vores paella er lavet på spanske Bomba paella ris. Vi har fokus på socarrat som er den ”brændte” sprøde bund.

  • De Negra
    150
    Med blæksprutte og rejer

Dessert

  • Helado
  • Vaniljeis V•L
    Pr. kugle 35
  • Lime & Mynte sorbet VG
    Pr. kugle 35
  • Crema Catalan V•L
    85
    Bocado’s Spin på den klassiske Catalonsk dessert
  • Flan
    75
    Vanilje, lime, passionsfrugt sirup og kaffe crumble
  • Kristen Bernikows Gade 9
    1105 København K
  • +45 70702428
  • info@bocado.dk
Kontrolrapport

  • Mandag
    11:30 - 24:00
  • Tirsdag
    11:30 - 24:00
  • Onsdag
    11:30 - 24:00
  • Torsdag
    11:30 - 01:00
  • Fredag
    11:30 - 03:00
  • Lørdag
    11:30 - 03:00
  • Søndag
    12:00 - 24:00

Reservation does not guarantee access on its own. In our door policy, we emphasize criteria such as: Positive attitude, presentable appearance, regular guest loyalty, clothing (casual but smart) and prior history.

Sovino Brands Logo
Bistro Central Boathouse Café Victor Esmée Goldfinch L'Alsace Le Jardin Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat