Pescetar Menu
Skal vælges af hele bordet - serveres delevenligt
375 pr. person
1. Servering
-
Pan tostado con tomate, ajo y aceite de olivaRistet brød med tomat, hvidløg og olivenolie
-
Tiradito De AtunLynstegt tun med salsa verde, tigers mælk og rød chili
-
Broccolini con maizeBroccolini med majs puree, sprøde majs og manchego
-
BoqueronesSyltede ansjoser fra Biscaya med persille og hvidløg
-
Pimientos PadrónSmå grønne peberfrugter fra Spanien med citron
2. Servering
-
PulpoBlæksprutte i skiver m. tomat, oliven, løg, selleri og perseille
-
Cevicheceviche m. leche de tigre, grøn chili, grapefrugt og koriander
-
AlmejasDankse hjertemuslinger med sobrassada, hvidvin and persille.
-
Gambas al ajilloPillede vilde Argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
3. Servering
-
Bacalao a la provenzalStegt torsk med tomat, oliven og løg
-
Patatas BravasStegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
-
Ensalada MixtaSpidskål, gulerødder og sesam
4. Servering
-
FlanLime, passionsfrugt og kaffe crumble