Paella menu 10 retter
Skal vælges af hele bordet - serveres delevenligt
375 pr. person
1. Servering
-
PAN Y ACEITE DE OLIVABrød og oliven olie
-
JAMÓN MANGALICASkinke fra den ungarske uldgris mangalica. Modnet ca. 28 mdr. i spanien
-
TOMATETomater med skalotteløg og basilikum
-
TARTAR DE BUEYOksetatar med røget paprikamayo, manchego og kartoffelchips
-
ESPÁRRAGOS BLANCOS CON LIMON Y JAMONStegte hvide asparges m. citron emulsion, paprika, sprød skinke, og urter
2. Servering
-
GAMBAS AL AJILLO5 stk. pillede vilde argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
-
CALAMARESLoligo blæksprutte med persille, hvidløg og citron
-
CEVICHE DE HIPOGLOSAHelleflynder ceviche m. leche di tigre, grøn chili, grape frugt og koriander
-
TARTAR DE ATUNTun tartar med avocado creme, spicy tomat coulis, tostada og koriander
3. Servering
-
MIXED PAELLAPaella m. kylling, chorizo, rejer og blæksprutte
4. Servering
-
PROFITEROLESCitron creme med salt karamelsauce