Pescetarmenu
Vores selskabsmenuer består af 4 snacks og derefter 5 retter, som bliver serveret af 3 omgange. Første servering er snacks der bliver serveret delevenligt ved bordet de sidste 2 serveringer / 5 retter bliver serveret individuelt til hver gæst.
400 pr. person
Der er mulighed for tilkøb af dessert eller ost
-
Tærte med karamelliseret løg, creme fraiche og boquerones (G+L)
-
Bacalao med sprødt brød persille og oliven olie(G+L)
-
Friteret blæksprutte med paprika aioli og pico de gallo(G+L)
-
Pimientos padron med havsalt og citron
-
-
Fuego bønnesuppe med blomkål og sort trøffel
-
Røget laks med grillet grønkålsmayo, sprød grønkål og tapioca
-
Skindstegt havbars escabeche med oliven og appelsin
-
-
Paella med vilde argentinske rejer og safran aioli
-
Spidskål a la plancha med røget vesterhavsost, mandler og piment d´espelette(L+N)
Dessert og Ost
-
To slags ost med sød kompot (L)75
-
Crema catalana sæsonens smag (L)75
-
Budín de pan med chokolade, svesker, valnød, orange og mælkeis (G+L+N)75