Bocadomenu
Vores selskabsmenuer består af 4 snacks og derefter 5 retter, som bliver serveret af 3 omgange. Første servering er snacks der bliver serveret delevenligt ved bordet de sidste 2 serveringer / 5 retter bliver serveret individuelt til hver gæst.
400 pr. person
Der er mulighed for tilkøb af dessert eller ost
-
Mangalica skinke, lufttørret min. 28 mdr.
-
Kroketter på klipfisk og kartoffel med safran aioli (L)
-
Tærte med karamelliseret løg, creme fraiche og boquerones (G+L)
-
Pimientos padron med havsalt og citron
-
-
Marineret rødbede med friskost, sennepsfrø, solbær, og hasselnødder (L+N)
-
Kulmule bagt med oliven, hertil fennikel og tomat- sherrysauce (L)
-
Oksetatar med tomat, røget paprika mayo, manchego og puffet gris (L)
-
-
Farseret vagtel piri piri med selleri, svampe og sherrysauce (G+L)
-
Kalvemørbrad med cremet pebersauce, friteret kartoffel og salat med grov senneps vinaigrette (L)
Dessert og Ost
-
To slags ost med sød kompot (L)75
-
Chokolademousse med brombær og pistacie (L+N)75
-
Citrontærte med marengs (G+L)75