• Bocado

Menuer

Se selskabsmenuer som PDF

Vores selskabsmenuer består af 4 snacks og derefter 5 retter, som bliver serveret af 3 omgange. Første servering er snacks der bliver serveret delevenligt ved bordet de sidste 2 serveringer / 5 retter bliver serveret individuelt til hver gæst.


BOCADOMENU

Der er mulighed for tilkøb af dessert eller ost


  • Mangalica skinke, lufttørret min. 28 mdr. Pimientos padron med havsalt og citronTærte med karamelliseret løg, creme fraiche og boquerones (G+L)Chorizo Txistorra med spicy piment ketchup (G)

  • Pimientos padron med havsalt og citron

  • Tærte med karamelliseret løg, creme fraiche og boquerones (G+L)

  • Chorizo Txistorra med spicy piment ketchup (G)


  • Fuego bønnesuppe med blomkål og sort trøffel

  • Bacalao med sprødt brød persille og oliven olie (G+L)

  • Saltbagt selleri med svampe crème og spejlæg (L)


  • Kalvemørbrad med cremet pebersauce, friteret kartoffel og salat med grov senneps vinaigrette (L)

  • Kylling med krydret ris, chorizo, guindillas, oliven og bravas sauce (L)

  • 400 pr. person

Dessert og Ost


  • To slags ost med sød kompot (L)
    75

  • Appelsintærte med marengs (G+L)
    75

  • Crema catalana sæsonens smag (L)
    75

DELEMENU

13 retter - Serveres af 5 omgange, family style til hele bordet


  • Tærte med karamelliseret løg, creme fraiche og boquerones (G+L)

  • Mangalica skinke, lufttørret min 28 mdr.

  • Kroketter med lufttørret skinke og ost (G+L)


  • Friteret blæksprutte med paprika aioli og pico de gallo (G+L)

  • Bacalao med sprødt brød persille og oliven olie (G+L)

  • Oksetatar med tomat, røget paprika mayo, manchego og puffet gris (L)


  • Skindstegt havbars escabeche med oliven og appelsin

  • Paella med rejer og safran aioli

  • Pimientos padron med havsalt og citron


  • Kalvemørbrad med cremet pebersauce, friteret kartoffel og salat med grov senneps vinaigrette (L)

  • Gris med æble-tyttebær kompot, sherrysauce, pistacie og palmekål (L+N)

  • Marineret rødbede med friskost, sennepsfrø, solbær, og hasselnødder (L+N)


  • Appelsintærte med marengs (G+L)

  • 545,- pr person

  • Bocado-oplevelse - 995,- pr person
    Sangria, 13 retters delemenu, vinmenu 4 glas, filtreret vand
  • Kristen Bernikows Gade 9
    1105 København K
  • +45 70702428
  • info@bocado.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Sovino Brands Logo
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Lusso Masseria Mother City PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Kanalen Restaurant Sk 12 Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat