Selskabsmenu
Skal vælges af hele bordet - serveres delevenligt
455,- pr. person
1.Servering:
-
PAN Y ACEITE DE OLIVABrød og olivenolie
-
PIMIENTOS PADRÓNSmå grønne peberfrugter fra Spanien med citron
-
CHORIZO CHISTORRAChorizo lavet på Duroc gris fra Rioja
-
JAMÓN MANGALICASkinke fra den ungarske uldgris Mangalica. Fremstillet og modnet ca. 28 mdr. i spanien
2.servering:
-
GAMBAS AL AJILLOPillede vilde Argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
-
CEVICHE DE FLETANHelleflynder ceviche m. leche de tigre, grøn chili, grapefrugt og koriander
-
PULPOBlæksprutte i skiver m. tomat, oliven, løg, selleri og persille
3.servering:
-
CHULETÓN (300 GR)Rib-eye Kornfodret fra Uruguay med Chimichurri
-
PATATAS BRAVASStegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
-
ENSALADA MIXTABlandet grøn salat, med ærter, tomat, piment og Chardonnay vinaigrette
Dessert:
-
FLAN M. VANILJELime, passionsfrugt og kaffe crumble