Nytårsmenu
695,-
Snacks
Serveret family style
-
Tærte med karameliseret løg, creme fraiche og caviar (G+L)
-
Crustade med hummer, mayo og citron tapioca (G)
-
Torske kroketter med kartoffel og safran aioli (L)
-
Mangalica skinke, lufttørret min 28 mdr
Forretter
-
Oksetatar med tomat, røget paprikamayo, manchego og puffet gris (L)
-
Spidskål a la plancha med røget vesterhavsost, mandler og piment d´espelette (L+N)
Mellemret
-
Stegt kæmpereje med muslinge-caviar sauce (L)
-
Skindstegt havbars escabeche med oliven og blodappelsin
Hovedret
-
Svampefarseret vagtel, sauce albufera, trøffel, kejserhat og kartoffelpuré med hojiblanca olivenolie (G+L)
Dessert
-
Chokolade fondant med solbær crumble og dulce de leche is (G+L+N)
(vi tager højde for allergener, religion og evt diæter. Dette skal meldes til restauranten senest fredag 29 december kl 12.00)