Tapas menu
Skal vælges af hele bordet - serveres delevenligt
375 pr. person
1. Servering
-
PAN TOSTADO CON TOMATE, AJO Y ACEITE DE OLIVARistet brød med tomat, hvidløg og olivenolie
-
CHORIZO CHISTORRAChorizo lavet på Duroc gris fra Rioja
-
JAMÓN MANGALICASkinke fra den ungarske uldgris Mangalica. Fremstillet og modnet ca. 28 mdr. i Spanien
-
BOQUERONESSyltede ansjoser fra Biscaya med persille og hvidløg
-
PIMIENTOS PADRÓNSmå grønne peberfrugter fra Spanien med citron
2. Servering
-
PULPOBlæksprutte i skiver m. tomat, oliven, løg, selleri og persille
-
CEVICHEm. leche de tigre, grøn chili, grapefrugt og koriander
-
ALMEJASDanske hjertemuslinger med sobrassada, hvidvin and persille.
-
GAMBAS AL AJILLOPillede vilde Argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
3. Servering
-
SECRETODen spanske Duroc gris med Salsa Verde
-
CHULETAS DE CORDEROLammekoteletter med chimichurri
-
PATATAS BRAVASStegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
4. Servering
-
FLAN M. VANILJELime, passionsfrugt og kaffe crumble