• Menukort
  • Drinks og Vin
  • Selskaber
  • Job
  • Gavekort
  • Galleri K
Kristen Bernikows Gade 9, 1105 København K
Booking
  • A la carte
  • Pescetar Menu
  • Tapas menu
  • Selskabsmenu
  • Drinks & Vin

A la carte

Kold tapas

Se menuen som PDF
  • Tarta con manchego
    75
    Manchego tærte med brændte tomater og grønne asparges
  • Gazpacho
    70
    Andalusisk kold tomatsuppe med croutoner og forårsløg
  • Espárragos blancos con camarones
    95
    Hvid asparges med håndpillede rejer, røget cremé og tang
  • Boquerones
    60
    Syltede ansjoser fra Biscaya med persille og hvidløg
  • Anchoas
    95
    Håndfileterede ansjoser fra Biscayabugten modnet i salt og olivenolie. Serveret med grillet brød
  • Ensaladilla Rusa
    65
    Den klassiske cremede tunsalat med kartofler, ærter og kapers serveret med sprødt brød
  • Pulpo
    95
    Blæksprutte med tomat, syltede rødløg, oliven, selleri og persille
  • tartar de buey
    85
    Oksetatar med spicy paprika mayo, tomater, manchego og puffet gris

Cured meat & Cheese

  • Picada
    145
    Et udvalg af Iberiske charcuteri og oste
  • Jamón Mangalica
    Lille 85,- / Stor 145,-
    Skinke fra den ungarske uldgris mangalica, der minder om den spanske sortfodsgris. Raffineret og mild smag. Modnet ca. 28 mdr. i Spanien
  • Iberico Bellota 5 Jotas
    Lille 150,- / Stor 275,-
    Kvalitets certificeret sortfodsskinke fra Jamones Segovia. Dyb afrundet delikat smag med duft af dens foretrukne spise agern. Modnet min. 36 mdr.
  • Cecina de Leon
    85
    Saltet og tørret okseindelår, røget med eg fundet i lokale spanske skove, hvilket giver den karakteristisk smag og aroma. Modnet min. 12 mdr
  • Chorizo Iberico
    50
    En traditionelt håndlavet chorizo, med mild paprikasmag, fra sortfodsmekkaet Jabugo i Huelva
  • Surtido cuatro quesos
    135
    Alle 4 oste
  • Monte Enebro
    45
    En af de mest anerkendte og elskede gedemælksoste i Spanien. Serveres med en sød tomatmarmelade
  • Valdeón
    45
    Kraftig og smagfuld blåskimmelost fremstillet på ko- og gedeost. Lagret 3 måneder i kastanjeblade i Castilla Léon. Serveres med figenkompot
  • Manchego extra
    45
    Traditionel fast fåremælksost, med en intens og saltet smag, fremstillet på mælk fra Manchega får. Lagret 9-12 måneder i Castilla-La Mancha. Serveres med kvædekompot
  • Mahón
    45
    Traditionel mellemlagret komælksost fra øen Menorca. Smagen er mild med noter af smør og hasselnød. Sereres med kvædekompot

Friteret tapas

  • Berenjena fritos
    50
    Friteret aubergine med miso yoghurt og søde peberfrugter
  • Patatas Bravas
    50
    Stegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
  • Pimientos Padrón
    60
    Små grønne peberfrugter fra spanien (friteret) med citron
  • Calamares fritos
    85
    Sprødestegte danske blæksprutter med estragonmayo og citron
  • Pescadito frito
    55
    Friteret små fisk med citron og aioli
  • Croquetas de bacalao
    Pr. stk. 30
    Kroketter med klipfisk, kartoffel og koriander
  • Croquetas de jamón
    Pr. stk. 30
    Kroketter med lufttørret skinke og ost.

Varm tapas

  • Espárragos con huevos
    95
    Stegte grønne asparges med morkelsauce og spejlæg
  • Gambas al ajillo
    115
    Pillede vilde argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
  • Pulpo
    125
    Blæksprutte med kartofler, tomater, chili og sorte oliven
  • Mejillones
    95
    Danske muslinger med sobrassada, hvidvin og persille
  • Tiradito de atun
    125
    Tun a la plancha med grillet tomatsauce og olivenjuice
  • Paella Bocado
    95
    Vores paella er lavet på spanske Bomba paella ris. Vi har fokus på ”socarrat”, som er den brændte sprøde bund. Serveret med vilde rejer
  • Chorizo Glaseado
    65
    Chorizo fra Rioja glaseret i cabernet vineddike og hvidløg
  • Albóndigas
    65
    Spicy kødboller på gris og okse i catalansk tomatsauce
  • Chuletas de cordero
    135
    Lammekoteletter med chimichurri
  • Cerdo de Iberico
    110
    Iberico gris med glace
  • Pequeña costilla
    135
    Glaseret tværreb med hjertesalat og ærter
  • Mini hamburguesa de cerdo ibérico
    60
    Slider med Iberico gris, røget paprika mayo, drueagurk og karameliserede løg

Brød

  • Pan y aceite de oliva
    10
    Brød og olivenolie
  • Pan tostado con aceite de oliva
    20
    Ristet brød og olivenolie
  • Pan tostado con tomate, ajo y aceite de oliva
    35
    Ristet brød med tomat, hvidløg og olivenolie

Store deleretter

  • Chuletón con hueso
    745
    800 gr bone in rib-eye – serveret med grønne asparges, morkelsauce og patatas bravas
  • Tilvalg
    75
    stegte grønne asparges med morkelsauce
  • Chuletón
    270
    Kornfodret rib-eye fra Uruguay med Chimichurri (275gr)
  • Tilvalg
    75
    stegte grønne asparges med morkelsauce

Dessert

  • Helado
    150
  • Vaniljeis V•L
    Pr. kugle 35
  • Lime & mynte sorbet VG
    Pr. kugle 35
  • Crema Catalana V•L
    85
    Bocado’s Spin på den klassiske Catalonsk dessert. Sæsonens smag
  • Torta de chocolate
    85
    Chokoladetærte med olivenolie, orangesalt og vanilleis

Pescetar Menu

Se menu som PDF

Skal bestilles af hele bordet – serveres family style. Vinmenu inkluderet – 3 glas vin. Gælder kun Søndag-Torsdag

395 pr. person

1. Servering


  • Pan tostado con tomate, ajo y aceite de oliva
    Ristet brød med tomat, hvidløg og olivenolie (G)

  • Gazpacho
    Andalusisk kold tomatsuppe med croutoner og forårsløg (G)

  • Espárragos con huevos
    Stegte grønne asparges med morkelsauce og spejlæg (L)

  • Ensaladilla Rusa
    Den klassiske cremede tunsalat med kartofler, ærter og kapers serveret med sprødt brød (G)

  • Boquerones
    Syltede ansjoser fra Biscaya med persille og hvidløg

2. Servering


  • Tarta con manchego
    Manchego tærte med brændte tomater og grønne asparges (L•G)

  • Pulpo
    Blæksprutte i skiver m. tomat, oliven, løg, selleri og perseille

  • Mejillones
    Blåmuslinger med sobrassada, hvidvin og persille.

  • Gambas al ajillo
    Pillede vilde Argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili

3. Servering


  • Tiradito de atun
    Tun a la plancha med grillet tomatsauce og olivenjuice

  • Patatas Bravas
    Stegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli

  • Pimientos Padrón
    Små grønne peberfrugter fra Spanien med citron

Tilføj dessert til 50 ,-


  • Torta de chocolate
    Chokoladetærte med olivenolie og orangesalt (L•G)

Tapas menu

Se menu som PDF

Skal bestilles af hele bordet – serveres family style. Vinmenu inkluderet – 3 glas vin. Gælder kun Søndag-Torsdag

395 pr. person

1. Servering


  • Pan tostado con tomate, ajo y aceite de oliva
    Ristet brød med tomat, hvidløg og olivenolie (G)

  • Pimientos Padrón
    Chorizo lavet på Duroc gris fra Rioja

  • Boquerones
    Syltede ansjoser fra Biscaya med persille og hvidløg

  • Ensaladilla Rusa
    Den klassiske cremede tunsalat med kartofler, ærter og kapers serveret med sprødt brød (G)

  • Jamón Mangalica
    Skinke fra den ungarske uldgris mangalica, der minder om den spanske sortfodsgris. Raffineret og mild smag. Modnet ca. 28 mdr. i Spanien

2. Servering


  • Pulpo
    Blæksprutte i skiver m. tomat, oliven, løg, selleri og persille

  • Mejillones
    Blåmuslinger med sobrassada, hvidvin og persille.

  • Gambas al ajillo
    Pillede vilde Argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili

  • Chorizo Glaseado
    Chorizo fra Rioja glaseret i cabernet vineddike og hvidløg

3. Servering


  • Cerdo de Iberico
    Et dejligt stykke kød fra den spanske Iberico gris med krydret glace

  • Chuletas de Cordero
    Lammekoteletter med chimichurri

  • Patatas Bravas
    Stegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli

Tilføj dessert til 50 ,-


  • Torta de chocolate
    Chokoladetærte med olivenolie og orangesalt (L•G)

Selskabsmenu

Se menu som PDF

Skal vælges af hele bordet - serveres delevenligt

455,- pr. person

1.Servering:


  • Pan y aceite de oliva
    Brød og olivenolie (G)

  • Pimientos Padrón
    Små grønne peberfrugter fra Spanien med citron

  • Ensaladilla Rusa
    Den klassiske cremede tunsalat med kartofler, ærter og kapers serveret med sprødt brød (G)

  • Jamón Mangalica
    Skinke fra den ungarske uldgris mangalica, der minder om den spanske sortfodsgris. Raffineret og mild smag. Modnet ca. 28 mdr. i Spanien

2.servering:


  • Gambas al ajillo
    Pillede vilde Argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili

  • Pulpo
    Blæksprutte i skiver m. tomat, oliven, løg, selleri og perseille

  • Chorizo Glaseado
    Chorizo fra Rioja glaseret i cabernet vineddike og hvidløg

3.servering:


  • Chuletón (275 gr)
    Rib-eye Kornfodret fra Uruguay med Chimichurri

  • Patatas Bravas
    Stegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli

  • stegte grønne asparges med morkelsauce

Tilføj dessert til 50 ,-


  • Torta de chocolate
    Chokoladetærte med olivenolie og orangesalt (L•G)

Drinks & Vin

Se hele vinkortet
  • Vin på glas

Cava

På glas

  • Cava brut, Can Petit
    65
    En tør cava med noter af modne æbler og en let syre
  • Alegria, Pago de Tharsys
    80
    En ”sød” cava med noter af abrikos og ananas
  • Brut nature reserva, AT Roca
    90
    Frugtig mousserende, lavet på Champagne metoden

Rosado

På glas

  • Parajes del Valle
    90
    En frugtig rosé med noter af ribs og skovjordbær

Vino Blanco

På glas

  • La Donna, Bodega Sierra Norte
    70
  • Bardos, Bodegas de Bardos
    80
  • Bla Bla Bla, Terra de Falanis
    85
  • Atlantis, Maetierra
    95
  • Quinta Apolonia, Belondrade
    110

Vino Tinto

På glas

  • El Hombre, Bodega Sierra Norte
    70
  • Marqués del Hueco, Bodegas Heras Cordón
    90
  • CUP, Son Prim
    100
  • Ulterior No. 6, Bodegas Verum
    100
  • Joven, Pago de los Capellanes
    110
  • AN/2, Bodegas An Negra
    125
  • PSI, Peter Sisseck
    175

Cocktails

Se drikkekortet som pdf
  • glass / pitcher
  • HURACAN
    130/475
    Sweet and fruity with Absolut vodka, passionfruit and Aperol
  • NEW CUBAN
    135/475
    Light and refreshing with Havana 3 rum, elderflower liqueur, cava, fresh mint and lime.
  • LA AMANTE
    140
    Boozy, with gin, sweet and dry spanish vermouth, and a splash of raspberry
  • GRAPEFRUIT MARGARITA
    130/475
    Tequila, grapefruit and lime. The taste of one more
  • RASPBERRY PISCO SOUR
    130/475
    Fresh, fruity and earthy with pisco, falernum, raspberry, and fresh lemon
  • ESPRESSO MARTINI
    140
    A modern twist of orange and chocolate on a crowd favorite

Draft Beer

  • 25 cl / 40 cl
  • Estrella Galicia
    40 / 70
  • Tuborg Classic
    40 / 70
  • Kronenbourg Blanc
    40 / 70
  • Jacobsen Ipa Yakima
    40 / 70

Sangria

  • glass / pitcher
  • RED SANGRIA
    95 / 375
    A classic red sangria with red wine, brandy, dry curaçao, cava and orange juice
  • SEASONAL SANGRIA
    95 / 375
    Ask your waiter for the flavour of the season

Bottled Beer

  • SAN MIGUEL
    65
    Pilsner with the smell of corn and grassy notes
  • SAN MIGUEL FRESCA
    65
    A lite beer with a hint of corn and hops
  • MORITZ BARCELONA
    65
    Fresh spanish lager, made on Saaz hops
  • SAN MIGUEL 0.0
    45
    A non-alcoholic pilsner with hints of honey and pear

Snacks

  • Olives
    35
    House marinated olives
  • Almonds
    35
    Salted Almonds

Vermouth

  • Casa de mariol blanco
    85
  • Casa De Mariol Negro
    85
  • Vermut Coyesco
    85
  • Vermut Priorat Natur
    85
  • Vermut Fernando de Castilla
    85

Gin & Tonics

  • WINT & LILLA TONIC
    130
    Sevilla gin with floral notes, Fever-Tree Elderflower tonic
  • AROMATIC TONIC
    130
    Plymouth gin, Fever-Tree Aromatic tonic
  • ROSA TONIC
    130
    Malfy Pink Grapefruit gin, Fever-Tree Indian tonic
  • MONKEY TONIC
    140
    Monkey 47 gin, Fever-Tree Indian tonic

Spanish Long Drinks

  • glass / pitcher
  • Tinto De Verano
    95 / 375
    A classic spanish longdrinks with red wine, lemonade and mint
  • Aqua De Valencia
    95 / 375
    Refreshing longdrink with a taste of Spain with Beefeater gin, Absolut vodka, orange juice and cava

House Shots

  • 4 cl
  • NOCHE LOCA
    45
    Tequila, strawberry, and lime
  • BUENAS NOCHES
    45
    Aperol, whiskey, and lemon

Hot Drinks

  • Americano
    35
  • Cafe Latte
    50
  • Cappuccino
    50
  • Espresso
    30
  • Cortado
    40
  • Tea
    45
    Earl grey, white temple or green jade
  • Ice coffee – vanilla or caramel
    50
  • CAFÉ BOCADO
    125
    Boozy espresso with spanish liqueurs and cream

Sodas

  • Coca Cola
    40
  • Cola Zero
    40
  • Fanta
    40
  • Sprite
    40
  • Lemon
    40
  • Ginger Ale
    40
  • Ginger Beer
    40

Juice og Lemonade

  • Orange juice
    50
  • Cranberry juice
    50
  • Lemon/lime lemonade
    50

Virgin Cocktails

  • PINA JOVEN
    70
    Pineapple, coconut, lime
  • Kristen Bernikows Gade 9
    1105 København K
  • +45 70702428
  • info@bocado.dk
Kontrolrapport

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 24:00
  • Tirsdag
    11:30 - 24:00
  • Onsdag
    11:30 - 24:00
  • Torsdag
    11:30 - 01:00
  • Fredag
    11:30 - 03:00
  • Lørdag
    11:30 - 03:00
  • Søndag
    12:00 - 24:00

Sovino Brands Logo
Bistro Central Boathouse Café Victor Esmée Goldfinch L'Alsace Le Jardin Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat