A la carte
Kold tapas
-
Veduras Al Horno65Bagte rodfrugter med sort bønne puree
-
Ensalada Mixta50Spidskål, gulerødder og sesam
-
Tartar De Atun85Tun tartar med Selleri, agurk, lime emulsion og tomat vinaigrette
-
Boquerones60Syltede ansjoser fra Biscaya med persille og hvidløg
-
Anchoas50Håndfileterede ansjoser fra Biscayabugten modnet i salt og olivenolie
-
Ceviche de Fletan85Ceviche m. leche di tigre, grøn chili, grape frugt og koriander
-
Pulpo95Blæksprutte med tomat, syltede rødløg, oliven, løg, selleri og persille
-
Tartar de buey85Oksetatar med æggeblomme, trøffel vinaigrette, manchego og kartoffelchips
Jamón & ost
-
Picada145Et udvalg af Iberiske charcuteri og ost
-
Jamón MangalicaLille 85,- / Stor 145,-Skinke fra den ungarske uldgris mangalica. Modnet ca. 28 mdr. i Spanien
-
Iberico Bellota 5 JotasLille 150,- / Stor 275,-100% iberisk skinke modnet min. 36 mdr.
-
Cecina85Salted og tørret okse yderlår
-
Iberico Chorizo50Picant, tørret chorizo lavet af iberico grise
-
Surtido cuatro quesos135Alle 4 oste
-
Monte Enebro45Gedeost med tomatmarmelade
-
Valdeón45Komælks blåskimmel med figenkompot
-
Manchego extra45Fåremælk lagret min. 9 mdr. med kvæde
-
Mahón45Komælk med kvæde
Friteret tapas
-
Patatas Bravas50Stegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
-
Pimientos Padrón60Små grønne peberfrugter fra spanien (friteret) med citron
-
Calamares fritos85Sprødestegte Loligo blæksprutter med estragonmayo og citron
-
Pescadito frito55Friteret små fisk med citron og aioli
-
Croquetas de bacalaoPr. stk. 30Kroketter med klipfisk, kartoffel og koriander
-
Croquetas de jamónPr. stk. 30Kroketter med lufttørret skinke, ost og bechamel
-
Bikini Toast60Paneret toast fyldt med smeltet ost, trøffel og iberico skinke
Varm tapas
-
Broccolini con hongos80Stegt broccolini med svampe, urter og sesamfrø
-
Gambas al ajillo130Pillede vilde argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
-
Calamares85Loligo blæksprutte med persille, hvidløg og citron
-
Mejillones con nduja y sobrassada95Dampede blåmuslinger med N’duja, sobrassada, tomat, løg, hvidløg og persille
-
Bacalao a la provenzal125Stegt torsk med tomat, oliven og løg
-
Chorizo chistorra65Chorizo lavet på Duroc gris fra Rioja
-
Albóndigas65Krydrede kødboller på gris, okse og chorizo i spicy tomatsauce
-
Pulpo Picante125Blæksprutte med kartofler, tomater, n’duja og rucola
-
Chuletas de cordero135Lammekoteletter med chimichurri, spidskål og gulerod salat
-
Duroc Secreto120Et dejligt stykke kød fra den spanske Duroc gris med Salsa Verde
-
Mini hamburguesa de cerdo ibérico60Slider med skiver af Duroc gris, røget chili mayo, drueagurk og salat
Brød
-
Pan y aceite de oliva10Brød og olivenolie
-
Pan tostado con aceite de oliva20Ristet brød og olivenolie
-
Pan tostado con tomate, ajo y aceite de oliva35Ristet brød med tomat, hvidløg og olivenolie
Store deleretter
-
Hueso en chuletón9951 kg. Rib-eye on bone, 12 til 15 år gammel galiciske kvæg fra kødgrossisten “Txogitxu”– serveret med patatas bravas og salat med spidskål, gulerødder og sesam
-
Chuletón270Kornfodret rib-eye fra Uruguay med Chimichurri (275gr)
Paella Bocado
Vores paella er lavet på spanske Bomba paella ris. Vi har fokus på socarrat som er den ”brændte” sprøde bund.
-
De Negra225Med blæksprutte og rejer
-
De cordero y chorizo225Med lam and chorizo
Dessert
-
Helado
-
Vaniljeis V•LPr. kugle 35
-
Lime & Mynte sorbet VGPr. kugle 35
-
Crema Catalan V•L85Bocado’s Spin på den klassiske Catalonsk dessert
-
Flan75Vanilje, lime, passionsfrugt sirup og kaffe crumble
-
Basque cheese cake85Cheese cake lavet på spanske manner med dulce de leche
Bocado Menu
Skal vælges af hele bordet - serveres delevenligt
395 pr. person
1. Servering
-
Pan aceite de olivaBrød og oliven olie
-
Jamón MangalicaSkinke fra den ungarske uldgris mangalica. Modnet ca. 28 mdr. i spanien
-
Tartar De AtunTun tartar med Selleri, agurk, tomat vinaigrette, lime emulsion
-
Croquetas de bacalaoKroketter med klipfisk, kartoffel og koriander
-
Mejillones con N’Duja y SobrasadaDampede blåmuslinger med N’duja, sobrassada, tomat, løg, hvidløg og persille
2. Servering
-
Paella de NegraPaella med blæksprutter og rejer
-
Pimientos PadrónSmå grønne peberfrugter fra Spanien med citron
3. Servering
-
ChuletonRib-eye fra Uruguay med Chimichurri
-
Broccolini con hongosStegt broccolini med svampe urter og sesamfrø
-
Patas BravasStegte kartofler med aioli, spicy tomatsauce og persille
4. Servering
-
FlanVanilje, lime, passionsfrugt og kaffe crumble
Tapas menu
Skal vælges af hele bordet - serveres delevenligt
375 pr. person
1. Servering
-
PAN TOSTADO CON TOMATE, AJO Y ACEITE DE OLIVARistet brød med tomat, hvidløg og olivenolie
-
CHORIZO CHISTORRAChorizo lavet på Duroc gris fra Rioja
-
JAMÓN MANGALICASkinke fra den ungarske uldgris Mangalica. Fremstillet og modnet ca. 28 mdr. i Spanien
-
BOQUERONESSyltede ansjoser fra Biscaya med persille og hvidløg
-
PIMIENTOS PADRÓNSmå grønne peberfrugter fra Spanien med citron
2. Servering
-
PULPOBlæksprutte i skiver m. tomat, oliven, løg, selleri og persille
-
CEVICHE DE FLETANHelleflynder ceviche m. leche de tigre, grøn chili, grapefrugt og koriander
-
CROQUETAS DE BACALAOKroketter med klipfisk, kartoffel og koriander
-
GAMBAS AL AJILLOPillede vilde Argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
3. Servering
-
DUROCKød skåret af nakken fra den spanske Duroc gris med Salsa Verde
-
CHULETAS DE CORDEROLammekoteletter med chimichurri
-
PATATAS BRAVASStegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
4. Servering
-
FLAN M. VANILJELime, passionsfrugt og kaffe crumble
Selskabsmenu
Skal vælges af hele bordet - serveres delevenligt
455,- pr. person
1.Servering:
-
PAN Y ACEITE DE OLIVABrød og olivenolie
-
PIMIENTOS PADRÓNSmå grønne peberfrugter fra Spanien med citron
-
CHORIZO CHISTORRAChorizo lavet på Duroc gris fra Rioja
-
JAMÓN MANGALICASkinke fra den ungarske uldgris Mangalica. Fremstillet og modnet ca. 28 mdr. i spanien
2.servering:
-
GAMBAS AL AJILLOPillede vilde Argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
-
CEVICHE DE FLETANHelleflynder ceviche m. leche de tigre, grøn chili, grapefrugt og koriander
-
PULPOBlæksprutte i skiver m. tomat, oliven, løg, selleri og persille
3.servering:
-
CHULETÓN (300 GR)Rib-eye Kornfodret fra Uruguay med Chimichurri
-
PATATAS BRAVASStegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
-
ENSALADA MIXTABlandet grøn salat, med ærter, tomat, piment og Chardonnay vinaigrette
Dessert:
-
FLAN M. VANILJELime, passionsfrugt og kaffe crumble
Drinks & Vin
-
Vin på glas
Cava
På glas
-
CAVA BRUT SINGLE ESTATE, Cava Can Petit65Klassisk tør Cava med noter af frisk pære.
-
ALEGRIA DE THARSYS, Pago de Tharsys80En “sød” Cava med noter af abrikos og ananas.
-
AT ROCA, BRUT NATURE RESERVA90Frugtrig mousserende lavet på Champagne metoden.
Rosado
På glas
-
2019 HITO80Lys Rosé i provence stil.
Vino Blanco
På glas
-
2021 CHARDONNAY, La Donna70
-
2021 LIGNUM BLANCO, Albet I Noya80
-
2021 RANTAMPLÁN, Bodega Valdehermoso75
-
2021 LUAR DO SIL, Pago de los Capellanes80
-
2019 BLA BLA BLA, Terra de Falanis85
-
2019 ATLANTIS, Maetierra85
-
2021 QUINTA APOLONIA, Belondrade S.L.110
Vino Tinto
På glas
-
2020 TEMPRANILLO, El Hombre.70
-
2012 RIOJA, RESERVA, Marques del Hueco.90
-
2017 SON PRIM, CUP100
-
2021 JOVEN, Pago de Los Cappelanes.110
-
2017 ULTERIOR PARCELA 6, Verum Bodegas Y Vinedos.100
-
2019 AN/2, Bodegas An Negra.125
-
2019 PSI, Peter Sisseck.145
Cocktails
-
glass / pitcher
-
HURACAN130/475Sweet and fruity with Absolut vodka, passionfruit and Aperol
-
LA NOVIA130/475Fresh and fruity with cachaça, gin, mango, white tea, and lime
-
LA AMANTE140Boozy, with gin, sweet and dry spanish vermouth, and a splash of raspberry
-
GRAPEFRUIT MARGARITA130/475Tequila, grapefruit and lime. The taste of one more
-
BASIL PISCO SOUR130/475Summer in glass with purvian pisco, basil and lemon
-
ESPRESSO MARTINI140A modern twist of orange and chocolate on a crowd favorite
Draft Beer
-
25 cl / 40 cl
-
Estrella Galicia40 / 70
-
TUBORG CLASSIC40 / 70
-
Kronenbourg Blanc40 / 70
-
Jacobsen Ipa Yakima40 / 70
Sangria
-
glass / pitcher
-
RED SANGRIA95 / 375A classic red sangria with red wine, brandy, dry curaçao, cava and orange juice
-
SEASONAL SANGRIA95 / 375Ask your waiter for the flavour of the season
Bottled Beer
-
SAN MIGUEL65Pilsner with the smell of corn and grassy notes
-
SAN MIGUEL FRESCA65A lite beer with a hint of corn and hops
-
MORITZ BARCELONA65Fresh spanish lager, made on Saaz hops
-
SAN MIGUEL 0.045A non-alcoholic pilsner with hints of honey and pear
Vermouth
-
Casa de Mariol vermouth blanco85
-
Casa de Mariol vermouth negro85
-
Vermut Coyesco85
-
Vermut Priorat Natur85
-
Vermut Fernando de Castilla85
Gin & Tonics
-
WINT & LILLA TONIC130Sevilla gin with floral notes, Fever-Tree Elderflower tonic
-
AROMATIC TONIC130Plymouth gin, Fever-Tree Aromatic tonic
-
ROSA TONIC130Malfy Pink Grapefruit gin, Fever-Tree Indian tonic
-
MONKEY TONIC130Monkey 47 gin, Fever-Tree Indian tonic
Spanish Long Drinks
-
glass / pitcher
-
Tinto De Verano95 / 375A classic spanish longdrinks with red wine, lemonade and mint
-
Aqua De Valencia95 / 375Refreshing longdrink with a taste of Spain with Beefeater gin, Absolut vodka, orange juice and cava
House Shots
-
4 cl
-
NOCHE LOCA45Tequila, strawberry, and lime
-
BUENAS NOCHES45Aperol, whiskey, and lemon
Hot Drinks
-
Americano40
-
Cafe Latte50
-
Cappuccino50
-
Espresso30
-
Cortado40
-
Tea40Earl grey, white temple or green jade
-
Ice coffee – vanilla or caramel50
-
CAFÉ BOCADO125Boozy espresso with spanish liqueurs and cream
Sodas
-
Coca Cola40
-
Cola Zero40
-
Fanta40
-
Sprite40
-
Lemon40
-
Ginger Ale40
-
Ginger Beer40
Juice og Lemonade
-
Orange juice50
-
Cranberry juice50
-
Lemon/lime lemonade50
Filtered Water
-
Still or Sparkling35
Virgin Cocktails
-
PINA JOVEN70Pineapple, coconut, lime