A la carte
Ost
kan også bestilles som tapas
-
QUESO ASADO85Bagt dansk Camenbert m. rosmarin, timian og honning Severes med crouton
-
MONTE ENEBRO35Gedeost med tomatmarmelade
-
VALDEÓN35Komælks blåskimmel med figenkompot
-
MANCHEGO EXTRA35Fåremælk lagret min. 9 mdr. med kvæde
-
MAHÓN35Komælk med kvæde
-
SURTIDO CUATRO QUESOS120Alle 4 oste
Skinke
-
JAMÓN MANGALICAlille 75,-/stor 135,-Skinke fra den ungarske uldgris mangalica. Modnet ca. 28 mdr. i spanien
-
IBERICO BELLOTA 5 JOTASlille 200,-/stor 395,-100% iberisk skinke modnet min. 36 mdr.
Friteret
-
PATATAS BRAVAS40Stegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
-
PIMIENTOS PADRÓN45Peberfrugter med manchegocreme og citron
-
CALAMARES FRITOS75Sprødestegte Loligo blæksprutter med estragonmayo og citron
-
PESCADITO FRITO45Friteret små fisk med citron og aioli
-
CROQUETAS DE BACALAOpr. stk. 25Kroketter med klipfisk, kartoffel og koriander
-
CROQUETAS DE JAMÓNpr. stk. 25Kroketter med lufttørret skinke, ost og bechamel.
Kolde Køkken
-
TATAR DE ATUN85Tun tartar med avocado creme, spicy tomat coulis, tostada og koriander
-
TORTILLA DE PATATAS45Tortilla med kartoffel, løg og aioli
-
BOQUERONES55Syltede ansjoser fra biscaya med persille og hvidløg
-
ANCHOAS45Håndfileterede ansjoser fra Biscayabugten modnet i salt og olivenolie
-
ZANAHORIAS ALIÑADAS50Marineret gulerod m. salsa romesco
-
ENSALADA MIXTA45Blandet grøn salat m grønne asparges, ærter, tomat, piment og Chardonnay vinaigrette
-
CEVICHE DE HIPOGLOSA75Helleflynder ceviche m. leche di tigre, grøn chili, grape frugt og koriander
-
PULPO85Blæksprutte med tomat, syltede rødløg, oliven, løg, selleri og persille
-
TOMATE55Tomater med skalotteløg og basilikum
-
TARTAR DE BUEY75Oksetatar med røget paprikamayo, manchego og kartoffelchips
Brød
-
Pan y aceite de oliva10Brød og olivenolie
-
Pan tostado con aceite de oliva20Ristet brød og olivenolie
-
Pan tostado con tomate, ajo y aceite de oliva35Ristet brød med tomat, hvidløg og olivenolie
Planchaen det varme
-
GAMBAS SALVAJESPr. stk 35vilde argentinske rejer - stegt hele i egen skal med aioli og citron
-
GAMBAS AL AJILLO1255 stk. pillede vilde Argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
-
CALAMARES65Loligo blæksprutte med persille, hvidløg og citron
-
VIEIRA CON REPOLLO95Stegte kammuslinger m. spidskål, løg, chili og hvidløg
-
DORADA RIAS BAIXAS90Guldbars stegt på plachaen m. grønne og røde peberfrugter
-
PULPO PICANTE135Ottearmet blæksprutte med rucola og spicy tomatsauce
-
ESPÁRRAGOS BLANCOS95Stegte hvide asparges m. citron emulsion, paprika, sprød skinke, og urter
-
POLENTA CON TOMAQUET75Stegt Polenta med tomater, gedeost, og basilikum
-
CHORIZO CHISTORRA50Chorizo lavet på Duroc gris fra Rioja
-
ALBÓNDIGAS60Krydrede kødboller på gris, okse og chorizo i spicy tomatsauce
-
CHULETAS DE CORDERO115Lammekoteletter med chimichurri, spidskål, ærter, og skalotteløg
-
PLUMA IBÉRICO115Et dejligt stykke kød fra den spanske Ibérico gris, med brombær (125gr)
-
MINI HAMBURGUESA DE CERDO IBÉRICO50Slider med skiver af Ibérico gris, røget chili mayo, drueagurk og salat
-
CHULETÓN135Kornfodret rib-eye fra Uruguay med Chimichurri (150gr)
Store deleretter
-
HUESO EN CHULETÓN9951 kg. Rib-eye on bone, 12 til 15 år gammel galiciske kvæg fra kødgrossisten “Txogitxu”– serveret med patatas bravas og salat på ærter, tomater og peberfrugter i Chardonnay vinaigrette
-
POLLITO ASADOHalv eller hel kylling fra vores rotisserie - marineret med piri piri chili, hvidløg, paprika og citron – serveret med patatas bravas og salat på grønne bønner, tomater og peberfrugter i chardonnay vinaigrette
-
150,- / 300,-Halv kylling / hel kylling
-
225,- / 400,-Halv kylling / hel kylling m. garniture
Paella
Vores paella er lavet på spanske Bomba paella ris og en bouillon tilpasset tilbehøret. Dvs. den er kogt på skaldyr, kød eller grøntsags bouillon. Vi har fokus på socarrat som er den ”brændte” sprøde bund.
-
DE CALAMARES Y GAMBAS235Med blæksprutte og rejer
-
DE CALABAZA, ESPARRAGOS Y TOMATE185Med squash, grønne asparges, og tomater
Dessert
-
Profiteroles
-
Hvid chokolade med syltet kirsebærpr. stk. 25
-
Citroncremé med sprød karamelpr. stk. 25
-
Helado
pr. stk. 25 -
Vaniljeispr. kugle 25
-
Citron sorbet
Tapas menu 13 retter
Skal vælges af hele bordet - serveres delevenligt
375 pr. person
1. Servering
-
PAN TOSTADO CON TOMATE, AJO Y ACEITE DE OLIVARistet brød med tomat, hvidløg og olivenolie
-
JAMÓN MANGALICASkinke fra den ungarske uldgris mangalica. Modnet ca. 28 mdr. i spanien
-
CHORIZO CHISTORRAChorizo lavet på Duroc gris fra Rioja
-
BOQUERONESSyltede ansjoser fra Biscaya med persille og hvidløg
-
PIMIENTOS PADRÓNSmå grønne peberfrugter fra spanien (friteret) med citron
2. Servering
-
CEVICHE DE HIPOGLOSAHelleflynder ceviche m. leche di tigre, grøn chili, grape frugt og koriander
-
PULPOBlæksprutte i skiver med tomat, Oliven, løg, selleri og persille
-
ALMEJASHjertemuslinger med hvidvin, skinke, hvidløg, chili og persille
-
GAMBAS AL AJILLOPillede vilde argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
3. Servering
-
PLUMA IBÈRICOEt dejligt stykke kød fra den spanske Ibérico gris med rabarber
-
CHULETAS DE CORDERO2 stk. lammekoteletter med chimichurri, spidskål, ærter, og skalotteløg
-
PATATAS BRAVASStegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
4. Servering
-
PROFITEROLESHvid chokolade med rabarber kompot
Paella y menu
To be ordered for the entire table to be served familystyle
375 pr. person
1. Serving
-
PAN Y ACEITE DE OLIVABrød og olivenolie
-
JAMÓN MANGALICASkinke fra den ungarske uldgris mangalica. Modnet ca. 28 mdr. i spanien
-
TOMATETomater med skalotteløg og basilikum
-
TARTAR DE BUEYOksetatar med røget paprikamayo, manchego og kartoffelchips
-
ESPÁRRAGOS BLANCOS CON LIMON Y JAMONStegte hvide asparges m. citron emulsion, paprika, sprød skinke, og urter
2. Serving
-
DORADA RIAS BAIXASGuldbars stegt på plachaen m. grønne og røde peberfrugter
-
CALAMARESLoligo blæksprutte med persille, hvidløg og citron
-
CEVICHE DE HIPOGLOSAHelleflynder ceviche m. leche di tigre, grøn chili, grape frugt og koriander
-
TARTAR DE ATUNTun tartar med avocado creme, spicy tomat coulis, tostada og koriander
3. Serving
-
MIXED PAELLAPaella m. kylling, chorizo, rejer og blæksprutte
Choice of dessert
-
PROFITEROLESCitron creme med salt karamelsauce
Take away
Rotisserie Kylling
-
Pollito asadoHalv eller hel Kylling fra vores rotisserie - marineret med piri piri chili, hvidløg, paprika og citron – serveret med patatas bravas og salat på grønne bønner, tomater og peberfrugter i Chardonnay vinaigrette
-
125,- for 1/2 kylling med garni 175,-
-
250,- for 1/1 kylling med garni 350,-
Tapas take away
-
Tomat med stegt chorizoTomater med stegt chorizo og basilikum55
-
Jamón MangalicaSkinke fra den ungarske uldgris75
-
Ensaladilla RusaGrønsager og tun i mayodressing med sprødt brød55
-
Zanahorias AliñadasMarineret gulerod m. salsa romesco50
Drinks & Vin
-
Vin på glas
Cava
-
Glas 15 / 22 cl
-
CAVA BRUT SINGLE ESTATE, Cava Can Petit65Frugtrig, ren og mineralsk cava med brussende bobler
-
ALEGRIA DE THARSYS, Pago de Tharsys80Ananas, abrikos og fersken er blot få af de noter denne cava kommer med.
Rosado
-
Glas 15 / 22 cl
-
2019 PETIT ALBET ROSAT, Albet I Noya65 / 95Lys Rosé med aromaer af jordbær og hindbær.
Vino Blanco
-
Glas 15 / 22 cl
-
2018 CHARDONNAY, Melibea60 / 90
-
2019 LIGNUM BLANCO, Albet I Noya75 / 110
-
2020 VERDEJO, Bodega Valdehermoso70 / 100
-
2017 8 VIRGENES BLANCO, Vino la Zorra75 / 110
-
2018 LUNATICO BLANCO, Casa de la Ermita80 / 115
-
2019 BLA BLA BLA, Terra de Falanis80 / 115
-
2019 QUINTA APOLONIA, Belondrade S.L.100 / 145
-
2020 ALBARINO, Attis Bodegas Y Vinedos110 / 160
Vino Tinto
-
Glas 15 / 22 cl
-
2018 CABERNET SAUVIGNON, Melibea.65 / 95
-
2016 MENCIA DE BIERZO, Bodegas Luna Beberide.70 / 100
-
2019 TEMPRANILLO, Bodgeas la Magdalena70 / 100
-
2016 RIOJA SELECCIÓN, Marques del Hueco.85 / 120
-
2018 MUAC! Terra de Falanis.95 / 140
-
2019 JOVEN, Pago de Los Cappelanes.100 / 145
-
2016 ULTERIOR GARNACHA PARCELA 6, Verum Bodegas Y Vinedos.100 / 145
-
2010 ONTANON RESERVA, Dominio de Queiron S.L.110 / 165
-
2005 GRAN RESERVA, Marques de Legarda.130 / 190
-
2016 QS2, Quinta Sardónia.130 / 190
Cocktails
-
glass / pitcher
-
VAMOS A LA BAYA120A fresh take on a sidecar with spanish brandy, fresh blackberries and pineapple
-
HURACAN125 / 425Rum, passion fruit syrup, grenadine, lemon juice
-
BASIL PISCO SOUR125 / 425Summer in glass with purvian pisco, basil and lemon
-
GRAPEFRUIT MARGARITA125 / 425Tequila, grapefruit and lime. The taste of one more
-
KAFFIR RUM SWIZZLE125 / 425Fresh and herbal with Havana 7 Años, Velvet Falernum and angoustura
-
ESPRESSO MARTINI135A modern twist of orange and chocolate on a crowd favorite
Draft Beer
-
25 cl / 40 cl
-
Estrella Galicia40 / 70A classic fresh pilsner with moderate hops
-
Classic40 / 70A lovely roasted taste with a hint of sweetness.
-
Kronenbourg Blanc40 / 70A wheat beer with the smell of citrus and the taste of fruitfulness.
-
Jacobsen Ipa Yakima40 / 70Hobs with a long bitter taste of grapefruit and papaya.
Sangria
-
glass / pitcher
-
RED SANGRIA85 / 350A classic red sangria with red wine, brandy, dry curaçao, cava and orange juice
-
SEASONAL SANGRIA85 / 350Ask your waiter for the flavour of the season
Bottled Beer
-
San Miguel65Pilsner with the smell of corn and grassy notes
-
San Miguel Fresca65A lite beer with a hint of corn and hops
-
Alhambra Pilsner Reserve65A lovely dark golden pilsner with a hint of caramel
-
Alhambra Roja 192665A filter and dark golden doppelbock, with notes of mature fruit
-
Mahou Ipa80An indian pale ale with spicy undertones of citrus
-
San Miguel 0,045Non-Alcoholic golden pilsner, with a hint of honey and pear (25cl)
Vermouth
-
Casa de Mariol vermouth blanco85
-
Casa de Mariol vermouth negro85
-
Vermut Coyesco85
-
Vermut Priorat Natur85
-
Vermut Fernando de Castilla85
Gin & Tonics
-
Beefeater 24 + Tonic85
-
Henricks + Tonic115
-
Monkey 47 + Tonic125
-
Malfy pink grape + Tonic115
-
Plymouth sloe gin + Tonic115
-
Wint & Lila + Tonic115
-
Gin Raw + Tonic115
Spanish Long Drinks
-
glass / pitcher
-
Tinto De Verano85 / 350Redwine, lemonade, lemon, mint
-
Aqua De Valencia85 / 350Gin, vodka, orange juice, sparkling cava
House Shots
-
4 cl
-
Fresa40Vodka Strawberry lime
-
Albahaca40Gin Basil lemon
Hot Drinks
-
Americano30
-
Cafe Latte35 / 45
-
Cappuccino35
-
Espresso25
-
Tea – black or green40
-
Ice coffee – vanilla or caramel45
-
Cortado30
Refrescos
-
Coca Cola35
-
Cola Zero35
-
Fanta35
-
Sprite35
-
Lemon35
-
Ginger Ale35
-
Ginger Beer35
Juice og Lemonade
-
Orange juice45
-
Cranberry juice45
-
Lemon/lime lemonade55
Filtered Water
-
Still or Sparkling35
Virgin Cocktails
-
Púrpura Sin La Neblina65Beetroot shrub, ginger beer
-
Virgin Maria65Tomato juice, lemon juice and spices
-
Aperitivo65Toped with soda water