• Menukort
  • Drinks og Vin
  • Selskaber
  • Gavekort
  • Galleri K
Kristen Bernikows Gade 9, 1105 København K
  • DA
  • /

  • EN
Booking
  • A la carte
  • Tapas menu 13 retter
  • Paella y menu
  • Take away
  • Drinks & Vin

A la carte

Ost

kan også bestilles som tapas

Se menuen som PDF
  • QUESO ASADO
    85
    Bagt dansk Camenbert m. rosmarin, timian og honning Severes med crouton
  • MONTE ENEBRO
    35
    Gedeost med tomatmarmelade
  • VALDEÓN
    35
    Komælks blåskimmel med figenkompot
  • MANCHEGO EXTRA
    35
    Fåremælk lagret min. 9 mdr. med kvæde
  • MAHÓN
    35
    Komælk med kvæde
  • SURTIDO CUATRO QUESOS
    120
    Alle 4 oste

Skinke

  • JAMÓN MANGALICA
    lille 75,-/stor 135,-
    Skinke fra den ungarske uldgris mangalica. Modnet ca. 28 mdr. i spanien
  • IBERICO BELLOTA 5 JOTAS
    lille 200,-/stor 395,-
    100% iberisk skinke modnet min. 36 mdr.

Friteret

  • PATATAS BRAVAS
    40
    Stegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
  • PIMIENTOS PADRÓN
    45
    Peberfrugter med manchegocreme og citron
  • CALAMARES FRITOS
    75
    Sprødestegte Loligo blæksprutter med estragonmayo og citron
  • PESCADITO FRITO
    45
    Friteret små fisk med citron og aioli
  • CROQUETAS DE BACALAO
    pr. stk. 25
    Kroketter med klipfisk, kartoffel og koriander
  • CROQUETAS DE JAMÓN
    pr. stk. 25
    Kroketter med lufttørret skinke, ost og bechamel.

Kolde Køkken

  • TATAR DE ATUN
    85
    Tun tartar med avocado creme, spicy tomat coulis, tostada og koriander
  • TORTILLA DE PATATAS
    45
    Tortilla med kartoffel, løg og aioli
  • BOQUERONES
    55
    Syltede ansjoser fra biscaya med persille og hvidløg
  • ANCHOAS
    45
    Håndfileterede ansjoser fra Biscayabugten modnet i salt og olivenolie
  • ZANAHORIAS ALIÑADAS
    50
    Marineret gulerod m. salsa romesco
  • ENSALADA MIXTA
    45
    Blandet grøn salat m grønne asparges, ærter, tomat, piment og Chardonnay vinaigrette
  • CEVICHE DE HIPOGLOSA
    75
    Helleflynder ceviche m. leche di tigre, grøn chili, grape frugt og koriander
  • PULPO
    85
    Blæksprutte med tomat, syltede rødløg, oliven, løg, selleri og persille
  • TOMATE
    55
    Tomater med skalotteløg og basilikum
  • TARTAR DE BUEY
    75
    Oksetatar med røget paprikamayo, manchego og kartoffelchips

Brød

  • Pan y aceite de oliva
    10
    Brød og olivenolie
  • Pan tostado con aceite de oliva
    20
    Ristet brød og olivenolie
  • Pan tostado con tomate, ajo y aceite de oliva
    35
    Ristet brød med tomat, hvidløg og olivenolie

Planchaen det varme

  • GAMBAS SALVAJES
    Pr. stk 35
    vilde argentinske rejer - stegt hele i egen skal med aioli og citron
  • GAMBAS AL AJILLO
    125
    5 stk. pillede vilde Argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
  • CALAMARES
    65
    Loligo blæksprutte med persille, hvidløg og citron
  • VIEIRA CON REPOLLO
    95
    Stegte kammuslinger m. spidskål, løg, chili og hvidløg
  • DORADA RIAS BAIXAS
    90
    Guldbars stegt på plachaen m. grønne og røde peberfrugter
  • PULPO PICANTE
    135
    Ottearmet blæksprutte med rucola og spicy tomatsauce
  • ESPÁRRAGOS BLANCOS
    95
    Stegte hvide asparges m. citron emulsion, paprika, sprød skinke, og urter
  • POLENTA CON TOMAQUET
    75
    Stegt Polenta med tomater, gedeost, og basilikum
  • CHORIZO CHISTORRA
    50
    Chorizo lavet på Duroc gris fra Rioja
  • ALBÓNDIGAS
    60
    Krydrede kødboller på gris, okse og chorizo i spicy tomatsauce
  • CHULETAS DE CORDERO
    115
    Lammekoteletter med chimichurri, spidskål, ærter, og skalotteløg
  • PLUMA IBÉRICO
    115
    Et dejligt stykke kød fra den spanske Ibérico gris, med brombær (125gr)
  • MINI HAMBURGUESA DE CERDO IBÉRICO
    50
    Slider med skiver af Ibérico gris, røget chili mayo, drueagurk og salat
  • CHULETÓN
    135
    Kornfodret rib-eye fra Uruguay med Chimichurri (150gr)

Store deleretter

  • HUESO EN CHULETÓN
    995
    1 kg. Rib-eye on bone, 12 til 15 år gammel galiciske kvæg fra kødgrossisten “Txogitxu”– serveret med patatas bravas og salat på ærter, tomater og peberfrugter i Chardonnay vinaigrette
  • POLLITO ASADO
    Halv eller hel kylling fra vores rotisserie - marineret med piri piri chili, hvidløg, paprika og citron – serveret med patatas bravas og salat på grønne bønner, tomater og peberfrugter i chardonnay vinaigrette
  • 150,- / 300,-
    Halv kylling / hel kylling
  • 225,- / 400,-
    Halv kylling / hel kylling m. garniture

Paella

Vores paella er lavet på spanske Bomba paella ris og en bouillon tilpasset tilbehøret. Dvs. den er kogt på skaldyr, kød eller grøntsags bouillon. Vi har fokus på socarrat som er den ”brændte” sprøde bund.

  • DE CALAMARES Y GAMBAS
    235
    Med blæksprutte og rejer
  • DE CALABAZA, ESPARRAGOS Y TOMATE
    185
    Med squash, grønne asparges, og tomater

Dessert

  • Profiteroles
  • Hvid chokolade med syltet kirsebær
    pr. stk. 25
  • Citroncremé med sprød karamel
    pr. stk. 25
  • Helado
    pr. stk. 25
  • Vaniljeis
    pr. kugle 25
  • Citron sorbet

Tapas menu 13 retter

13 Retters menu PDF

Skal vælges af hele bordet - serveres delevenligt

375 pr. person

1. Servering


  • PAN TOSTADO CON TOMATE, AJO Y ACEITE DE OLIVA
    Ristet brød med tomat, hvidløg og olivenolie

  • JAMÓN MANGALICA
    Skinke fra den ungarske uldgris mangalica. Modnet ca. 28 mdr. i spanien

  • CHORIZO CHISTORRA
    Chorizo lavet på Duroc gris fra Rioja

  • BOQUERONES
    Syltede ansjoser fra Biscaya med persille og hvidløg

  • PIMIENTOS PADRÓN
    Små grønne peberfrugter fra spanien (friteret) med citron

2. Servering


  • CEVICHE DE HIPOGLOSA
    Helleflynder ceviche m. leche di tigre, grøn chili, grape frugt og koriander

  • PULPO
    Blæksprutte i skiver med tomat, Oliven, løg, selleri og persille

  • ALMEJAS
    Hjertemuslinger med hvidvin, skinke, hvidløg, chili og persille

  • GAMBAS AL AJILLO
    Pillede vilde argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili

3. Servering


  • PLUMA IBÈRICO
    Et dejligt stykke kød fra den spanske Ibérico gris med rabarber

  • CHULETAS DE CORDERO
    2 stk. lammekoteletter med chimichurri, spidskål, ærter, og skalotteløg

  • PATATAS BRAVAS
    Stegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli

4. Servering


  • PROFITEROLES
    Hvid chokolade med rabarber kompot

Paella y menu

Paella y menu PDF

To be ordered for the entire table to be served familystyle

375 pr. person

1. Serving


  • PAN Y ACEITE DE OLIVA
    Brød og olivenolie

  • JAMÓN MANGALICA
    Skinke fra den ungarske uldgris mangalica. Modnet ca. 28 mdr. i spanien

  • TOMATE
    Tomater med skalotteløg og basilikum

  • TARTAR DE BUEY
    Oksetatar med røget paprikamayo, manchego og kartoffelchips

  • ESPÁRRAGOS BLANCOS CON LIMON Y JAMON
    Stegte hvide asparges m. citron emulsion, paprika, sprød skinke, og urter

2. Serving


  • DORADA RIAS BAIXAS
    Guldbars stegt på plachaen m. grønne og røde peberfrugter

  • CALAMARES
    Loligo blæksprutte med persille, hvidløg og citron

  • CEVICHE DE HIPOGLOSA
    Helleflynder ceviche m. leche di tigre, grøn chili, grape frugt og koriander

  • TARTAR DE ATUN
    Tun tartar med avocado creme, spicy tomat coulis, tostada og koriander

3. Serving


  • MIXED PAELLA
    Paella m. kylling, chorizo, rejer og blæksprutte

Choice of dessert


  • PROFITEROLES
    Citron creme med salt karamelsauce

Take away

Rotisserie Kylling


  • Pollito asado
    Halv eller hel Kylling fra vores rotisserie - marineret med piri piri chili, hvidløg, paprika og citron – serveret med patatas bravas og salat på grønne bønner, tomater og peberfrugter i Chardonnay vinaigrette

  • 125,- for 1/2 kylling med garni 175,-

  • 250,- for 1/1 kylling med garni 350,- 

Tapas take away


  • Tomat med stegt chorizo
    Tomater med stegt chorizo og basilikum
    55

  • Jamón Mangalica
    Skinke fra den ungarske uldgris
    75

  • Ensaladilla Rusa
    Grønsager og tun i mayodressing med sprødt brød
    55

  • Zanahorias Aliñadas
    Marineret gulerod m. salsa romesco
    50

Drinks & Vin

Se hele vinkortet
  • Vin på glas

Cava

  • Glas 15 / 22 cl
  • CAVA BRUT SINGLE ESTATE, Cava Can Petit
    65
    Frugtrig, ren og mineralsk cava med brussende bobler
  • ALEGRIA DE THARSYS, Pago de Tharsys
    80
    Ananas, abrikos og fersken er blot få af de noter denne cava kommer med.

Rosado

  • Glas 15 / 22 cl
  • 2019 PETIT ALBET ROSAT, Albet I Noya
    65 / 95
    Lys Rosé med aromaer af jordbær og hindbær.

Vino Blanco

  • Glas 15 / 22 cl
  • 2018 CHARDONNAY, Melibea
    60 / 90
  • 2019 LIGNUM BLANCO, Albet I Noya
    75 / 110
  • 2020 VERDEJO, Bodega Valdehermoso
    70 / 100
  • 2017 8 VIRGENES BLANCO, Vino la Zorra
    75 / 110
  • 2018 LUNATICO BLANCO, Casa de la Ermita
    80 / 115
  • 2019 BLA BLA BLA, Terra de Falanis
    80 / 115
  • 2019 QUINTA APOLONIA, Belondrade S.L.
    100 / 145
  • 2020 ALBARINO, Attis Bodegas Y Vinedos
    110 / 160

Vino Tinto

  • Glas 15 / 22 cl
  • 2018 CABERNET SAUVIGNON, Melibea.
    65 / 95
  • 2016 MENCIA DE BIERZO, Bodegas Luna Beberide.
    70 / 100
  • 2019 TEMPRANILLO, Bodgeas la Magdalena
    70 / 100
  • 2016 RIOJA SELECCIÓN, Marques del Hueco.
    85 / 120
  • 2018 MUAC! Terra de Falanis.
    95 / 140
  • 2019 JOVEN, Pago de Los Cappelanes.
    100 / 145
  • 2016 ULTERIOR GARNACHA PARCELA 6, Verum Bodegas Y Vinedos.
    100 / 145
  • 2010 ONTANON RESERVA, Dominio de Queiron S.L.
    110 / 165
  • 2005 GRAN RESERVA, Marques de Legarda.
    130 / 190
  • 2016 QS2, Quinta Sardónia.
    130 / 190

Cocktails

Se drikkekortet som pdf
  • glass / pitcher
  • VAMOS A LA BAYA
    120
    A fresh take on a sidecar with spanish brandy, fresh blackberries and pineapple
  • HURACAN
    125 / 425
    Rum, passion fruit syrup, grenadine, lemon juice
  • BASIL PISCO SOUR
    125 / 425
    Summer in glass with purvian pisco, basil and lemon
  • GRAPEFRUIT MARGARITA
    125 / 425
    Tequila, grapefruit and lime. The taste of one more
  • KAFFIR RUM SWIZZLE
    125 / 425
    Fresh and herbal with Havana 7 Años, Velvet Falernum and angoustura
  • ESPRESSO MARTINI
    135
    A modern twist of orange and chocolate on a crowd favorite

Draft Beer

  • 25 cl / 40 cl
  • Estrella Galicia
    40 / 70
    A classic fresh pilsner with moderate hops
  • Classic
    40 / 70
    A lovely roasted taste with a hint of sweetness.
  • Kronenbourg Blanc
    40 / 70
    A wheat beer with the smell of citrus and the taste of fruitfulness.
  • Jacobsen Ipa Yakima
    40 / 70
    Hobs with a long bitter taste of grapefruit and papaya.

Sangria

  • glass / pitcher
  • RED SANGRIA
    85 / 350
    A classic red sangria with red wine, brandy, dry curaçao, cava and orange juice
  • SEASONAL SANGRIA
    85 / 350
    Ask your waiter for the flavour of the season

Bottled Beer

  • San Miguel
    65
    Pilsner with the smell of corn and grassy notes
  • San Miguel Fresca
    65
    A lite beer with a hint of corn and hops
  • Alhambra Pilsner Reserve
    65
    A lovely dark golden pilsner with a hint of caramel
  • Alhambra Roja 1926
    65
    A filter and dark golden doppelbock, with notes of mature fruit
  • Mahou Ipa
    80
    An indian pale ale with spicy undertones of citrus
  • San Miguel 0,0
    45
    Non-Alcoholic golden pilsner, with a hint of honey and pear (25cl)

Vermouth

  • Casa de Mariol vermouth blanco
    85
  • Casa de Mariol vermouth negro
    85
  • Vermut Coyesco
    85
  • Vermut Priorat Natur
    85
  • Vermut Fernando de Castilla
    85

Gin & Tonics

  • Beefeater 24 + Tonic
    85
  • Henricks + Tonic
    115
  • Monkey 47 + Tonic
    125
  • Malfy pink grape + Tonic
    115
  • Plymouth sloe gin + Tonic
    115
  • Wint & Lila + Tonic
    115
  • Gin Raw + Tonic
    115

Spanish Long Drinks

  • glass / pitcher
  • Tinto De Verano
    85 / 350
    Redwine, lemonade, lemon, mint
  • Aqua De Valencia
    85 / 350
    Gin, vodka, orange juice, sparkling cava

House Shots

  • 4 cl
  • Fresa
    40
    Vodka Strawberry lime
  • Albahaca
    40
    Gin Basil lemon

Hot Drinks

  • Americano
    30
  • Cafe Latte
    35 / 45
  • Cappuccino
    35
  • Espresso
    25
  • Tea – black or green
    40
  • Ice coffee – vanilla or caramel
    45
  • Cortado
    30

Refrescos

  • Coca Cola
    35
  • Cola Zero
    35
  • Fanta
    35
  • Sprite
    35
  • Lemon
    35
  • Ginger Ale
    35
  • Ginger Beer
    35

Juice og Lemonade

  • Orange juice
    45
  • Cranberry juice
    45
  • Lemon/lime lemonade
    55

Filtered Water

  • Still or Sparkling
    35

Virgin Cocktails

  • Púrpura Sin La Neblina
    65
    Beetroot shrub, ginger beer
  • Virgin Maria
    65
    Tomato juice, lemon juice and spices
  • Aperitivo
    65
    Toped with soda water
  • Kristen Bernikows Gade 9
    1105 København K
  • +45 70702428
  • info@bocado.dk

  • Mandag
    11:00 - 24:00
  • Tirsdag
    11:00 - 24:00
  • Onsdag
    11:00 - 24:00
  • Torsdag
    11:00 - 01:00
  • Fredag
    11:00 - 03:00
  • Lørdag
    11:00 - 03:00
  • Søndag
    12:00 - 23:00

Reservation does not guarantee access on its own. In our door policy, we emphasize criteria such as: Positive attitude, presentable appearance, regular guest loyalty, clothing (casual but smart) and prior history.

Sovino Brands Logo
Bistro Central Boathouse Café Victor Esmée L'Alsace Le Jardin Lucifer Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat