A la carte
Kold tapas
-
Tarta con manchego75Manchego tærte med brændte tomater og grønne asparges
-
Gazpacho70Andalusisk kold tomatsuppe med croutoner og forårsløg
-
Espárragos blancos con camarones95Hvid asparges med håndpillede rejer, røget cremé og tang
-
Boquerones60Syltede ansjoser fra Biscaya med persille og hvidløg
-
Anchoas95Håndfileterede ansjoser fra Biscayabugten modnet i salt og olivenolie. Serveret med grillet brød
-
Ensaladilla Rusa65Den klassiske cremede tunsalat med kartofler, ærter og kapers serveret med sprødt brød
-
Pulpo95Blæksprutte med tomat, syltede rødløg, oliven, selleri og persille
-
tartar de buey85Oksetatar med spicy paprika mayo, tomater, manchego og puffet gris
Cured meat & Cheese
-
Picada145Et udvalg af Iberiske charcuteri og oste
-
Jamón MangalicaLille 85,- / Stor 145,-Skinke fra den ungarske uldgris mangalica, der minder om den spanske sortfodsgris. Raffineret og mild smag. Modnet ca. 28 mdr. i Spanien
-
Iberico Bellota 5 JotasLille 150,- / Stor 275,-Kvalitets certificeret sortfodsskinke fra Jamones Segovia. Dyb afrundet delikat smag med duft af dens foretrukne spise agern. Modnet min. 36 mdr.
-
Cecina de Leon85Saltet og tørret okseindelår, røget med eg fundet i lokale spanske skove, hvilket giver den karakteristisk smag og aroma. Modnet min. 12 mdr
-
Chorizo Iberico50En traditionelt håndlavet chorizo, med mild paprikasmag, fra sortfodsmekkaet Jabugo i Huelva
-
Surtido cuatro quesos135Alle 4 oste
-
Monte Enebro45En af de mest anerkendte og elskede gedemælksoste i Spanien. Serveres med en sød tomatmarmelade
-
Valdeón45Kraftig og smagfuld blåskimmelost fremstillet på ko- og gedeost. Lagret 3 måneder i kastanjeblade i Castilla Léon. Serveres med figenkompot
-
Manchego extra45Traditionel fast fåremælksost, med en intens og saltet smag, fremstillet på mælk fra Manchega får. Lagret 9-12 måneder i Castilla-La Mancha. Serveres med kvædekompot
-
Mahón45Traditionel mellemlagret komælksost fra øen Menorca. Smagen er mild med noter af smør og hasselnød. Sereres med kvædekompot
Friteret tapas
-
Berenjena fritos50Friteret aubergine med miso yoghurt og søde peberfrugter
-
Patatas Bravas50Stegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
-
Pimientos Padrón60Små grønne peberfrugter fra spanien (friteret) med citron
-
Calamares fritos85Sprødestegte danske blæksprutter med estragonmayo og citron
-
Pescadito frito55Friteret små fisk med citron og aioli
-
Croquetas de bacalaoPr. stk. 30Kroketter med klipfisk, kartoffel og koriander
-
Croquetas de jamónPr. stk. 30Kroketter med lufttørret skinke og ost.
Varm tapas
-
Espárragos con huevos95Stegte grønne asparges med morkelsauce og spejlæg
-
Gambas al ajillo115Pillede vilde argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
-
Pulpo125Blæksprutte med kartofler, tomater, chili og sorte oliven
-
Mejillones95Danske muslinger med sobrassada, hvidvin og persille
-
Tiradito de atun125Tun a la plancha med grillet tomatsauce og olivenjuice
-
Paella Bocado95Vores paella er lavet på spanske Bomba paella ris. Vi har fokus på ”socarrat”, som er den brændte sprøde bund. Serveret med vilde rejer
-
Chorizo Glaseado65Chorizo fra Rioja glaseret i cabernet vineddike og hvidløg
-
Albóndigas65Spicy kødboller på gris og okse i catalansk tomatsauce
-
Chuletas de cordero135Lammekoteletter med chimichurri
-
Cerdo de Iberico110Iberico gris med glace
-
Pequeña costilla135Glaseret tværreb med hjertesalat og ærter
-
Mini hamburguesa de cerdo ibérico60Slider med Iberico gris, røget paprika mayo, drueagurk og karameliserede løg
Brød
-
Pan y aceite de oliva10Brød og olivenolie
-
Pan tostado con aceite de oliva20Ristet brød og olivenolie
-
Pan tostado con tomate, ajo y aceite de oliva35Ristet brød med tomat, hvidløg og olivenolie
Store deleretter
-
Chuletón con hueso745800 gr bone in rib-eye – serveret med grønne asparges, morkelsauce og patatas bravas
-
Tilvalg75stegte grønne asparges med morkelsauce
-
Chuletón270Kornfodret rib-eye fra Uruguay med Chimichurri (275gr)
-
Tilvalg75stegte grønne asparges med morkelsauce
Dessert
-
Helado
150 -
Vaniljeis V•LPr. kugle 35
-
Lime & mynte sorbet VGPr. kugle 35
-
Crema Catalana V•L85Bocado’s Spin på den klassiske Catalonsk dessert. Sæsonens smag
-
Torta de chocolate85Chokoladetærte med olivenolie, orangesalt og vanilleis
Pescetar Menu
Skal bestilles af hele bordet – serveres family style. Vinmenu inkluderet – 3 glas vin. Gælder kun Søndag-Torsdag
395 pr. person
1. Servering
-
Pan tostado con tomate, ajo y aceite de olivaRistet brød med tomat, hvidløg og olivenolie (G)
-
GazpachoAndalusisk kold tomatsuppe med croutoner og forårsløg (G)
-
Espárragos con huevosStegte grønne asparges med morkelsauce og spejlæg (L)
-
Ensaladilla RusaDen klassiske cremede tunsalat med kartofler, ærter og kapers serveret med sprødt brød (G)
-
BoqueronesSyltede ansjoser fra Biscaya med persille og hvidløg
2. Servering
-
Tarta con manchegoManchego tærte med brændte tomater og grønne asparges (L•G)
-
PulpoBlæksprutte i skiver m. tomat, oliven, løg, selleri og perseille
-
MejillonesBlåmuslinger med sobrassada, hvidvin og persille.
-
Gambas al ajilloPillede vilde Argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
3. Servering
-
Tiradito de atunTun a la plancha med grillet tomatsauce og olivenjuice
-
Patatas BravasStegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
-
Pimientos PadrónSmå grønne peberfrugter fra Spanien med citron
Tilføj dessert til 50 ,-
-
Torta de chocolateChokoladetærte med olivenolie og orangesalt (L•G)
Tapas menu
Skal bestilles af hele bordet – serveres family style. Vinmenu inkluderet – 3 glas vin. Gælder kun Søndag-Torsdag
395 pr. person
1. Servering
-
Pan tostado con tomate, ajo y aceite de olivaRistet brød med tomat, hvidløg og olivenolie (G)
-
Pimientos PadrónChorizo lavet på Duroc gris fra Rioja
-
BoqueronesSyltede ansjoser fra Biscaya med persille og hvidløg
-
Ensaladilla RusaDen klassiske cremede tunsalat med kartofler, ærter og kapers serveret med sprødt brød (G)
-
Jamón MangalicaSkinke fra den ungarske uldgris mangalica, der minder om den spanske sortfodsgris. Raffineret og mild smag. Modnet ca. 28 mdr. i Spanien
2. Servering
-
PulpoBlæksprutte i skiver m. tomat, oliven, løg, selleri og persille
-
MejillonesBlåmuslinger med sobrassada, hvidvin og persille.
-
Gambas al ajilloPillede vilde Argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
-
Chorizo GlaseadoChorizo fra Rioja glaseret i cabernet vineddike og hvidløg
3. Servering
-
Cerdo de IbericoEt dejligt stykke kød fra den spanske Iberico gris med krydret glace
-
Chuletas de CorderoLammekoteletter med chimichurri
-
Patatas BravasStegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
Tilføj dessert til 50 ,-
-
Torta de chocolateChokoladetærte med olivenolie og orangesalt (L•G)
Selskabsmenu
Skal vælges af hele bordet - serveres delevenligt
455,- pr. person
1.Servering:
-
Pan y aceite de olivaBrød og olivenolie (G)
-
Pimientos PadrónSmå grønne peberfrugter fra Spanien med citron
-
Ensaladilla RusaDen klassiske cremede tunsalat med kartofler, ærter og kapers serveret med sprødt brød (G)
-
Jamón MangalicaSkinke fra den ungarske uldgris mangalica, der minder om den spanske sortfodsgris. Raffineret og mild smag. Modnet ca. 28 mdr. i Spanien
2.servering:
-
Gambas al ajilloPillede vilde Argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
-
PulpoBlæksprutte i skiver m. tomat, oliven, løg, selleri og perseille
-
Chorizo GlaseadoChorizo fra Rioja glaseret i cabernet vineddike og hvidløg
3.servering:
-
Chuletón (275 gr)Rib-eye Kornfodret fra Uruguay med Chimichurri
-
Patatas BravasStegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
-
stegte grønne asparges med morkelsauce
Tilføj dessert til 50 ,-
-
Torta de chocolateChokoladetærte med olivenolie og orangesalt (L•G)
Drinks & Vin
-
Vin på glas
Cava
På glas
-
Cava brut, Can Petit65En tør cava med noter af modne æbler og en let syre
-
Alegria, Pago de Tharsys80En ”sød” cava med noter af abrikos og ananas
-
Brut nature reserva, AT Roca90Frugtig mousserende, lavet på Champagne metoden
Rosado
På glas
-
Parajes del Valle90En frugtig rosé med noter af ribs og skovjordbær
Vino Blanco
På glas
-
La Donna, Bodega Sierra Norte70
-
Bardos, Bodegas de Bardos80
-
Bla Bla Bla, Terra de Falanis85
-
Atlantis, Maetierra95
-
Quinta Apolonia, Belondrade110
Vino Tinto
På glas
-
El Hombre, Bodega Sierra Norte70
-
Marqués del Hueco, Bodegas Heras Cordón90
-
CUP, Son Prim100
-
Ulterior No. 6, Bodegas Verum100
-
Joven, Pago de los Capellanes110
-
AN/2, Bodegas An Negra125
-
PSI, Peter Sisseck175
Cocktails
-
glass / pitcher
-
HURACAN130/475Sweet and fruity with Absolut vodka, passionfruit and Aperol
-
NEW CUBAN135/475Light and refreshing with Havana 3 rum, elderflower liqueur, cava, fresh mint and lime.
-
LA AMANTE140Boozy, with gin, sweet and dry spanish vermouth, and a splash of raspberry
-
GRAPEFRUIT MARGARITA130/475Tequila, grapefruit and lime. The taste of one more
-
RASPBERRY PISCO SOUR130/475Fresh, fruity and earthy with pisco, falernum, raspberry, and fresh lemon
-
ESPRESSO MARTINI140A modern twist of orange and chocolate on a crowd favorite
Draft Beer
-
25 cl / 40 cl
-
Estrella Galicia40 / 70
-
Tuborg Classic40 / 70
-
Kronenbourg Blanc40 / 70
-
Jacobsen Ipa Yakima40 / 70
Sangria
-
glass / pitcher
-
RED SANGRIA95 / 375A classic red sangria with red wine, brandy, dry curaçao, cava and orange juice
-
SEASONAL SANGRIA95 / 375Ask your waiter for the flavour of the season
Bottled Beer
-
SAN MIGUEL65Pilsner with the smell of corn and grassy notes
-
SAN MIGUEL FRESCA65A lite beer with a hint of corn and hops
-
MORITZ BARCELONA65Fresh spanish lager, made on Saaz hops
-
SAN MIGUEL 0.045A non-alcoholic pilsner with hints of honey and pear
Snacks
-
Olives35House marinated olives
-
Almonds35Salted Almonds
Vermouth
-
Casa de mariol blanco85
-
Casa De Mariol Negro85
-
Vermut Coyesco85
-
Vermut Priorat Natur85
-
Vermut Fernando de Castilla85
Gin & Tonics
-
WINT & LILLA TONIC130Sevilla gin with floral notes, Fever-Tree Elderflower tonic
-
AROMATIC TONIC130Plymouth gin, Fever-Tree Aromatic tonic
-
ROSA TONIC130Malfy Pink Grapefruit gin, Fever-Tree Indian tonic
-
MONKEY TONIC140Monkey 47 gin, Fever-Tree Indian tonic
Spanish Long Drinks
-
glass / pitcher
-
Tinto De Verano95 / 375A classic spanish longdrinks with red wine, lemonade and mint
-
Aqua De Valencia95 / 375Refreshing longdrink with a taste of Spain with Beefeater gin, Absolut vodka, orange juice and cava
House Shots
-
4 cl
-
NOCHE LOCA45Tequila, strawberry, and lime
-
BUENAS NOCHES45Aperol, whiskey, and lemon
Hot Drinks
-
Americano35
-
Cafe Latte50
-
Cappuccino50
-
Espresso30
-
Cortado40
-
Tea45Earl grey, white temple or green jade
-
Ice coffee – vanilla or caramel50
-
CAFÉ BOCADO125Boozy espresso with spanish liqueurs and cream
Sodas
-
Coca Cola40
-
Cola Zero40
-
Fanta40
-
Sprite40
-
Lemon40
-
Ginger Ale40
-
Ginger Beer40
Juice og Lemonade
-
Orange juice50
-
Cranberry juice50
-
Lemon/lime lemonade50
Virgin Cocktails
-
PINA JOVEN70Pineapple, coconut, lime