• Menukort
  • Drinks og Vin
  • Selskaber
  • Job
  • Gavekort
  • Galleri K
Kristen Bernikows Gade 9, 1105 København K
  • DA
  • /

  • EN
Booking
  • A la carte
  • Bocado Menu
  • Tapas menu
  • Selskabsmenu
  • Drinks & Vin

A la carte

Kold tapas

Se menuen som PDF
  • Veduras Al Horno
    65
    Bagte rodfrugter med sort bønne puree
  • Ensalada Mixta
    50
    Spidskål, gulerødder og sesam
  • Tartar De Atun
    85
    Tun tartar med Selleri, agurk, lime emulsion og tomat vinaigrette
  • Boquerones
    60
    Syltede ansjoser fra Biscaya med persille og hvidløg
  • Anchoas
    50
    Håndfileterede ansjoser fra Biscayabugten modnet i salt og olivenolie
  • Ceviche de Fletan
    85
    Ceviche m. leche di tigre, grøn chili, grape frugt og koriander
  • Pulpo
    95
    Blæksprutte med tomat, syltede rødløg, oliven, løg, selleri og persille
  • Tartar de buey
    85
    Oksetatar med æggeblomme, trøffel vinaigrette, manchego og kartoffelchips

Jamón & ost

  • Picada
    145
    Et udvalg af Iberiske charcuteri og ost
  • Jamón Mangalica
    Lille 85,- / Stor 145,-
    Skinke fra den ungarske uldgris mangalica. Modnet ca. 28 mdr. i Spanien
  • Iberico Bellota 5 Jotas
    Lille 150,- / Stor 275,-
    100% iberisk skinke modnet min. 36 mdr.
  • Cecina
    85
    Salted og tørret okse yderlår
  • Iberico Chorizo
    50
    Picant, tørret chorizo lavet af iberico grise
  • Surtido cuatro quesos
    135
    Alle 4 oste
  • Monte Enebro
    45
    Gedeost med tomatmarmelade
  • Valdeón
    45
    Komælks blåskimmel med figenkompot
  • Manchego extra
    45
    Fåremælk lagret min. 9 mdr. med kvæde
  • Mahón
    45
    Komælk med kvæde

Friteret tapas

  • Patatas Bravas
    50
    Stegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
  • Pimientos Padrón
    60
    Små grønne peberfrugter fra spanien (friteret) med citron
  • Calamares fritos
    85
    Sprødestegte Loligo blæksprutter med estragonmayo og citron
  • Pescadito frito
    55
    Friteret små fisk med citron og aioli
  • Croquetas de bacalao
    Pr. stk. 30
    Kroketter med klipfisk, kartoffel og koriander
  • Croquetas de jamón
    Pr. stk. 30
    Kroketter med lufttørret skinke, ost og bechamel
  • Bikini Toast
    60
    Paneret toast fyldt med smeltet ost, trøffel og iberico skinke

Varm tapas

  • Broccolini con hongos
    80
    Stegt broccolini med svampe, urter og sesamfrø
  • Gambas al ajillo
    130
    Pillede vilde argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili
  • Calamares
    85
    Loligo blæksprutte med persille, hvidløg og citron
  • Mejillones con nduja y sobrassada
    95
    Dampede blåmuslinger med N’duja, sobrassada, tomat, løg, hvidløg og persille
  • Bacalao a la provenzal
    125
    Stegt torsk med tomat, oliven og løg
  • Chorizo chistorra
    65
    Chorizo lavet på Duroc gris fra Rioja
  • Albóndigas
    65
    Krydrede kødboller på gris, okse og chorizo i spicy tomatsauce
  • Pulpo Picante
    125
    Blæksprutte med kartofler, tomater, n’duja og rucola
  • Chuletas de cordero
    135
    Lammekoteletter med chimichurri, spidskål og gulerod salat
  • Duroc Secreto
    120
    Et dejligt stykke kød fra den spanske Duroc gris med Salsa Verde
  • Mini hamburguesa de cerdo ibérico
    60
    Slider med skiver af Duroc gris, røget chili mayo, drueagurk og salat

Brød

  • Pan y aceite de oliva
    10
    Brød og olivenolie
  • Pan tostado con aceite de oliva
    20
    Ristet brød og olivenolie
  • Pan tostado con tomate, ajo y aceite de oliva
    35
    Ristet brød med tomat, hvidløg og olivenolie

Store deleretter

  • Hueso en chuletón
    995
    1 kg. Rib-eye on bone, 12 til 15 år gammel galiciske kvæg fra kødgrossisten “Txogitxu”– serveret med patatas bravas og salat med spidskål, gulerødder og sesam
  • Chuletón
    270
    Kornfodret rib-eye fra Uruguay med Chimichurri (275gr)

Paella Bocado

Vores paella er lavet på spanske Bomba paella ris. Vi har fokus på socarrat som er den ”brændte” sprøde bund.

  • De Negra
    225
    Med blæksprutte og rejer
  • De cordero y chorizo
    225
    Med lam and chorizo

Dessert

  • Helado
  • Vaniljeis V•L
    Pr. kugle 35
  • Lime & Mynte sorbet VG
    Pr. kugle 35
  • Crema Catalan V•L
    85
    Bocado’s Spin på den klassiske Catalonsk dessert
  • Flan
    75
    Vanilje, lime, passionsfrugt sirup og kaffe crumble
  • Basque cheese cake
    85
    Cheese cake lavet på spanske manner med dulce de leche

Bocado Menu

Se menu som PDF

Skal vælges af hele bordet - serveres delevenligt

395 pr. person

1. Servering


  • Pan aceite de oliva
    Brød og oliven olie

  • Jamón Mangalica
    Skinke fra den ungarske uldgris mangalica. Modnet ca. 28 mdr. i spanien

  • Tartar De Atun
    Tun tartar med Selleri, agurk, tomat vinaigrette, lime emulsion

  • Croquetas de bacalao
    Kroketter med klipfisk, kartoffel og koriander

  • Mejillones con N’Duja y Sobrasada
    Dampede blåmuslinger med N’duja, sobrassada, tomat, løg, hvidløg og persille

2. Servering


  • Paella de Negra
    Paella med blæksprutter og rejer

  • Pimientos Padrón
    Små grønne peberfrugter fra Spanien med citron

3. Servering


  • Chuleton
    Rib-eye fra Uruguay med Chimichurri

  • Broccolini con hongos
    Stegt broccolini med svampe urter og sesamfrø

  • Patas Bravas
    Stegte kartofler med aioli, spicy tomatsauce og persille

4. Servering


  • Flan
    Vanilje, lime, passionsfrugt og kaffe crumble

Tapas menu

Se menu som PDF

Skal vælges af hele bordet - serveres delevenligt

375 pr. person

1. Servering


  • PAN TOSTADO CON TOMATE, AJO Y ACEITE DE OLIVA
    Ristet brød med tomat, hvidløg og olivenolie

  • CHORIZO CHISTORRA
    Chorizo lavet på Duroc gris fra Rioja

  • JAMÓN MANGALICA
    Skinke fra den ungarske uldgris Mangalica. Fremstillet og modnet ca. 28 mdr. i Spanien

  • BOQUERONES
    Syltede ansjoser fra Biscaya med persille og hvidløg

  • PIMIENTOS PADRÓN
    Små grønne peberfrugter fra Spanien med citron

2. Servering


  • PULPO
    Blæksprutte i skiver m. tomat, oliven, løg, selleri og persille

  • CEVICHE DE FLETAN
    Helleflynder ceviche m. leche de tigre, grøn chili, grapefrugt og koriander

  • CROQUETAS DE BACALAO
    Kroketter med klipfisk, kartoffel og koriander

  • GAMBAS AL AJILLO
    Pillede vilde Argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili

3. Servering


  • DUROC
    Kød skåret af nakken fra den spanske Duroc gris med Salsa Verde

  • CHULETAS DE CORDERO
    Lammekoteletter med chimichurri

  • PATATAS BRAVAS
    Stegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli

4. Servering


  • FLAN M. VANILJE
    Lime, passionsfrugt og kaffe crumble

Selskabsmenu

Se menu som PDF

Skal vælges af hele bordet - serveres delevenligt

455,- pr. person

1.Servering:


  • PAN Y ACEITE DE OLIVA
    Brød og olivenolie

  • PIMIENTOS PADRÓN
    Små grønne peberfrugter fra Spanien med citron

  • CHORIZO CHISTORRA
    Chorizo lavet på Duroc gris fra Rioja

  • JAMÓN MANGALICA
    Skinke fra den ungarske uldgris Mangalica. Fremstillet og modnet ca. 28 mdr. i spanien

2.servering:


  • GAMBAS AL AJILLO
    Pillede vilde Argentinske rejer stegt med olie, hvidløg og chili

  • CEVICHE DE FLETAN
    Helleflynder ceviche m. leche de tigre, grøn chili, grapefrugt og koriander

  • PULPO
    Blæksprutte i skiver m. tomat, oliven, løg, selleri og persille

3.servering:


  • CHULETÓN (300 GR)
    Rib-eye Kornfodret fra Uruguay med Chimichurri

  • PATATAS BRAVAS
    Stegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli

  • ENSALADA MIXTA
    Blandet grøn salat, med ærter, tomat, piment og Chardonnay vinaigrette

Dessert:


  • FLAN M. VANILJE
    Lime, passionsfrugt og kaffe crumble

Drinks & Vin

Se hele vinkortet
  • Vin på glas

Cava

På glas

  • CAVA BRUT SINGLE ESTATE, Cava Can Petit
    65
    Klassisk tør Cava med noter af frisk pære.
  • ALEGRIA DE THARSYS, Pago de Tharsys
    80
    En “sød” Cava med noter af abrikos og ananas.
  • AT ROCA, BRUT NATURE RESERVA
    90
    Frugtrig mousserende lavet på Champagne metoden.

Rosado

På glas

  • 2019 HITO
    80
    Lys Rosé i provence stil.

Vino Blanco

På glas

  • 2021 CHARDONNAY, La Donna
    70
  • 2021 LIGNUM BLANCO, Albet I Noya
    80
  • 2021 RANTAMPLÁN, Bodega Valdehermoso
    75
  • 2021 LUAR DO SIL, Pago de los Capellanes
    80
  • 2019 BLA BLA BLA, Terra de Falanis
    85
  • 2019 ATLANTIS, Maetierra
    85
  • 2021 QUINTA APOLONIA, Belondrade S.L.
    110

Vino Tinto

På glas

  • 2020 TEMPRANILLO, El Hombre.
    70
  • 2012 RIOJA, RESERVA, Marques del Hueco.
    90
  • 2017 SON PRIM, CUP
    100
  • 2021 JOVEN, Pago de Los Cappelanes.
    110
  • 2017 ULTERIOR PARCELA 6, Verum Bodegas Y Vinedos.
    100
  • 2019 AN/2, Bodegas An Negra.
    125
  • 2019 PSI, Peter Sisseck.
    145

Cocktails

Se drikkekortet som pdf
  • glass / pitcher
  • HURACAN
    130/475
    Sweet and fruity with Absolut vodka, passionfruit and Aperol
  • LA NOVIA
    130/475
    Fresh and fruity with cachaça, gin, mango, white tea, and lime
  • LA AMANTE
    140
    Boozy, with gin, sweet and dry spanish vermouth, and a splash of raspberry
  • GRAPEFRUIT MARGARITA
    130/475
    Tequila, grapefruit and lime. The taste of one more
  • BASIL PISCO SOUR
    130/475
    Summer in glass with purvian pisco, basil and lemon
  • ESPRESSO MARTINI
    140
    A modern twist of orange and chocolate on a crowd favorite

Draft Beer

  • 25 cl / 40 cl
  • Estrella Galicia
    40 / 70
  • TUBORG CLASSIC
    40 / 70
  • Kronenbourg Blanc
    40 / 70
  • Jacobsen Ipa Yakima
    40 / 70

Sangria

  • glass / pitcher
  • RED SANGRIA
    95 / 375
    A classic red sangria with red wine, brandy, dry curaçao, cava and orange juice
  • SEASONAL SANGRIA
    95 / 375
    Ask your waiter for the flavour of the season

Bottled Beer

  • SAN MIGUEL
    65
    Pilsner with the smell of corn and grassy notes
  • SAN MIGUEL FRESCA
    65
    A lite beer with a hint of corn and hops
  • MORITZ BARCELONA
    65
    Fresh spanish lager, made on Saaz hops
  • SAN MIGUEL 0.0
    45
    A non-alcoholic pilsner with hints of honey and pear

Vermouth

  • Casa de Mariol vermouth blanco
    85
  • Casa de Mariol vermouth negro
    85
  • Vermut Coyesco
    85
  • Vermut Priorat Natur
    85
  • Vermut Fernando de Castilla
    85

Gin & Tonics

  • WINT & LILLA TONIC
    130
    Sevilla gin with floral notes, Fever-Tree Elderflower tonic
  • AROMATIC TONIC
    130
    Plymouth gin, Fever-Tree Aromatic tonic
  • ROSA TONIC
    130
    Malfy Pink Grapefruit gin, Fever-Tree Indian tonic
  • MONKEY TONIC
    130
    Monkey 47 gin, Fever-Tree Indian tonic

Spanish Long Drinks

  • glass / pitcher
  • Tinto De Verano
    95 / 375
    A classic spanish longdrinks with red wine, lemonade and mint
  • Aqua De Valencia
    95 / 375
    Refreshing longdrink with a taste of Spain with Beefeater gin, Absolut vodka, orange juice and cava

House Shots

  • 4 cl
  • NOCHE LOCA
    45
    Tequila, strawberry, and lime
  • BUENAS NOCHES
    45
    Aperol, whiskey, and lemon

Hot Drinks

  • Americano
    40
  • Cafe Latte
    50
  • Cappuccino
    50
  • Espresso
    30
  • Cortado
    40
  • Tea
    40
    Earl grey, white temple or green jade
  • Ice coffee – vanilla or caramel
    50
  • CAFÉ BOCADO
    125
    Boozy espresso with spanish liqueurs and cream

Sodas

  • Coca Cola
    40
  • Cola Zero
    40
  • Fanta
    40
  • Sprite
    40
  • Lemon
    40
  • Ginger Ale
    40
  • Ginger Beer
    40

Juice og Lemonade

  • Orange juice
    50
  • Cranberry juice
    50
  • Lemon/lime lemonade
    50

Filtered Water

  • Still or Sparkling
    35

Virgin Cocktails

  • PINA JOVEN
    70
    Pineapple, coconut, lime
  • Kristen Bernikows Gade 9
    1105 København K
  • +45 70702428
  • info@bocado.dk
Kontrolrapport

  • Mandag
    11:30 - 24:00
  • Tirsdag
    11:30 - 24:00
  • Onsdag
    11:30 - 24:00
  • Torsdag
    11:30 - 01:00
  • Fredag
    11:30 - 03:00
  • Lørdag
    11:30 - 03:00
  • Søndag
    12:00 - 24:00

Reservation does not guarantee access on its own. In our door policy, we emphasize criteria such as: Positive attitude, presentable appearance, regular guest loyalty, clothing (casual but smart) and prior history.

Sovino Brands Logo
Bistro Central Boathouse Café Victor Esmée Goldfinch L'Alsace Le Jardin Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat