• Bocado

Menuer

Se selskabsmenuer som PDF

Vores selskabsmenuer består af 4 snacks og derefter 5 retter, som bliver serveret af 3 omgange. Første servering er snacks der bliver serveret delevenligt ved bordet de sidste 2 serveringer / 5 retter bliver serveret individuelt til hver gæst.


BOCADOMENU

Der er mulighed for tilkøb af dessert eller ost


  • Mangalica skinke, lufttørret min. 28 mdr. Pimientos padron med havsalt og citronTærte med karamelliseret løg, creme fraiche og boquerones (G+L)Chorizo Txistorra med spicy piment ketchup (G)

  • Pimientos padron med havsalt og citron

  • Tærte med karamelliseret løg, creme fraiche og boquerones (G+L)

  • Chorizo Txistorra med spicy piment ketchup (G)


  • Fuego bønnesuppe med blomkål og sort trøffel

  • Bacalao med sprødt brød persille og oliven olie (G+L)

  • Saltbagt selleri med svampe crème og spejlæg (L)


  • Kalvemørbrad med cremet pebersauce, friteret kartoffel og salat med grov senneps vinaigrette (L)

  • Kylling med krydret ris, chorizo, guindillas, oliven og bravas sauce (L)

  • 400 pr. person

Dessert og Ost


  • To slags ost med sød kompot (L)
    75

  • Appelsintærte med marengs (G+L)
    75

  • Crema catalana sæsonens smag (L)
    75

DELEMENU

13 retter - Serveres af 5 omgange, family style til hele bordet


  • Tærte med karamelliseret løg, creme fraiche og boquerones (G+L)

  • Mangalica skinke, lufttørret min 28 mdr.

  • Kroketter med lufttørret skinke og ost (G+L)


  • Friteret blæksprutte med paprika aioli og pico de gallo (G+L)

  • Bacalao med sprødt brød persille og oliven olie (G+L)

  • Oksetatar med tomat, røget paprika mayo, manchego og puffet gris (L)


  • Skindstegt havbars escabeche med oliven og appelsin

  • Paella med rejer og safran aioli

  • Pimientos padron med havsalt og citron


  • Kalvemørbrad med cremet pebersauce, friteret kartoffel og salat med grov senneps vinaigrette (L)

  • Gris med æble-tyttebær kompot, sherrysauce, pistacie og palmekål (L+N)

  • Marineret rødbede med friskost, sennepsfrø, solbær, og hasselnødder (L+N)


  • Appelsintærte med marengs (G+L)

  • 545,- pr person

  • Bocado-oplevelse - 995,- pr person
    Sangria, 13 retters delemenu, vinmenu 4 glas, filtreret vand
  • Kristen Bernikows Gade 9
    1105 København K
  • +45 70702428
  • info@bocado.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Sovino Brands Logo
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Le Rouge Cph Lusso Masseria Mother Mother City PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Kanalen Restaurant Sk 12 Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat